Μόνο με 9,99 ευρώ στα Stradivarius το πιο σικάτο μίντι φόρεμα - Έχει θανατηφόρο σκίσιμο

Μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μόνο με 9,99 ευρώ στα Stradivarius το πιο σικάτο μίντι φόρεμα - Έχει θανατηφόρο σκίσιμο

Μπορεί Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά να μην βγούμε για ποτό σε κάποιο μπαράκι λόγω κορωνοϊού και των αυστηρών μέτρων της Κυβέρνησης, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να βάλουμε στην ντουλάπα μας ένα φόρεμα που σίγουρα θα φορούσαμε στο ρεβεγιόν. Πρόκειται για το σικάτο μίντι φόρεμα, που στο πλάι έχει θανατηφόρο σκίσιμο. Θα το βρεις στο e-shop των Stradivarius μόνο με 9,99€.

Βέβαια, δεν χρειάζεται να το φορέσεις μόνο σε κάποια πιο επίσημη εμφάνιση σου. Με κατάλληλους συνδυασμούς μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας και με ότι χρώμα ή στιλ θελήσεις εσύ.

Για παράδειγμα, μπορείς να το συνδυάσεις με ένα ζευγάρι ugly sneakers ή αρβυλάκια και από πάνω να φορέσεις ένα φούτερ ή ακόμη και ένα πουλοβεράκι. Ολοκλήρωσε το look σου με ένα δερμάτινο μπουφάν ή ακόμη και με ένα teddy beatr coat (όπως αυτό εδώ), το πιο όμορφο χαμόγελο σου και είσαι έτοιμη!

Αυτό είναι το σικάτο μίντι φόρεμα των Stradivarius που κοστίζει 9,99€

Κοντομάνικο μίντι φόρεμα με σχίσιμο - 9,99€ από 19,99€

Λεπτομέρειες: Κοντομάνικο μίντι φόρεμα με ριμπ ύφανση και στρογγυλή λαιμόκοψη. Λεπτομέρεια κοψίματα στο πλάι.

Stradivarius μαύρο μίνι φόρεμα με σκίσιμο

Συνδύασε επίσης αν θέλεις το φόρεμα σου με αυτά τα μαύρα και άκρως εντυπωσιακά πέδιλα

Οι γιορτές πλησιάζουν και αυτό σημαίνει ότι πρέπει να κάνουμε το κατάλληλο shopping therapy -έστω και online-. Εμείς με μια γρήγορη αναζήτηση στα Stradivarius βρήκαμε τα πιο γιορτινά πέδιλα τα οποία είναι βελούδινα και γεμάτα τρουξ και σίγουρα αποτελούν την νούμερο ένα επιλογή για τα φετινά Χριστούγεννα.

Τα πέδιλα μπορεί να είναι κατά κύριο λόγο ιδανικά για το καλοκαίρι αλλά υπάρχουν και ορισμένα τα οποία ενδείκνυνται και για τον χειμώνα. Νούμερο ένα τάση είναι σίγουρα και αυτό το τζιν!

Τα συγκεκριμένα είναι μαύρα βελούδινα με χοντρό τακούνι και γεμάτα τρουξ. Μάλιστα, βρίσκονται σε τρομερή έκπτωση καθώς από 35,99 αρχική τιμή κατέβηκαν μόλις στα 25,19 ευρώ! Μπορείς να τα βρεις εδώ.

stradivarius πέδιλα