Ξεπουλάει όσο κανένα άλλο στα Stradivarius αυτό το teddy bear coat

Φοβερό κομμάτι!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ξεπουλάει όσο κανένα άλλο στα Stradivarius αυτό το teddy bear coat

Με μία γρήγορη αναζήτηση που κάναμε στο online store του Stradivarius, εντοπίσαμε το πιο υπέροχο teddy bear coat, το οποίο από την πρώτη κιόλας στιγμή που κυκλοφόρησε η νέα συλλογή των καταστημάτων, ξεπουλάει όσο κανένα άλλο.

Το παλτό αυτό μπορείς να το φορέσεις από το πρωί μέχρι και το βράδυ και να το συνδυάσεις με τα περισσότερα κομμάτια από τη συλλογή σου.

Μάλιστα θα μπορούσες να το συνδυάσεις και αυτή την υπέροχη τσάντα που βρήκαμε για εσένα στα Stradivarius.

Stradivarius πράσινο παλτό

Το παλτό αυτό κοστίζει 59,99€ και μπορείς να το κάνεις δικό σου εδώ. Θα σου προτείναμε ωστόσο να βιαστείς καθώς σε λίγο καιρό πρόκειται να εξαντληθεί αφού είναι ένα κομμάτι που θέλουν να έχουν στη συλλογή τους όλες οι γυναίκες.

Έχουν τρελαθεί όλες με αυτήν την τσάντα από τα Stradivarius - Πρωτότυπη και πολύ οικονομική

Οι εκπτώσεις συνεχίζουν στα eshops των μαγαζιών με αυτό του Stradivarius να έχει πάρει κυριολεκτικά «φωτιά» με τις παραγγελίες να είναι πραγματικά αμέτρητες. Τρομερή τιμή έχει ένα από τα πιο πρωτότυπα τσαντάκια που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ και μπορείς να το βρεις μόνο στο Stradivarius!

Οι τσάντες είναι κάτι που αγαπάμε όλες οι γυναίκες και όσες και να έχουμε δεν είναι ποτέ αρκετές. Άμα δεν έχεις ακόμα μια λεοπάρ τσάντα, σου βρήκαμε μόλις την ιδανική!

Η συγκεκριμένα τσάντα είναι πουγκί με χάντρες, έχει δυο διαφορετικές όψεις και μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ με όλα!

Η τιμή του είναι στα 19,99 ευρώ και σίγουρα τέτοια τσάντα δεν έχεις ξαναδεί ποτέ και πουθενά! Να είσαι σίγουρη πως θα κλέψεις όλα τα βλέμματα ειδικά άμα την συνδυάσεις με αυτό το συγκλονιστικό φόρεμα από τα Stradivarius σε σούπερ τιμή!

Αυτή είναι η τσάντα από τα Stradivarius που την έχουν ερωτευτεί όλες οι γυναίκες

Stradivarius τσάντα

"Στολίδι" στα χέρια σου η πιο λαμπερή τσάντα από Stradivarius - Κοστίζει μόνο 13,99 ευρώ

Οι γιορτές πλησιάζουν και μπορεί να μην έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε πολλές εξόδους αλλά αυτή η τσάντα από Stradivarius θα είναι "στολίδι" στα χέρια σου και αξίζει να την αγοράζεις αφού κοστίζει μόνο 13,99 ευρώ.

Είναι κόκκινη κροκό με εφέ από λουστρίνι και το μόνο σίγουρο είναι πως θα λάμπει επάνω σου ότι και να φορέσεις. Έχει αρκετές θήκες για να αποθηκεύσεις πράγματα και πάει με όλα τα χρώματα αφού το κόκκινο θεωρείται must! Εξίσου τέλειο και οικονομικό είναι αυτό το χουχουλιάρικο μπουφάν που μπορεί να συνδυαστεί ιδανικά με το σετ.

Αυτή είναι η τσάντα "στολίδι" μόνο 13,99 ευρώ.

τσάντα stradivarius

Μπορείς να την κάνεις δική σου πατώντας εδώ.

Stradivarius: Της νέας συλλογής η οικονομική τσάντα "στολίδι" για τον ώμο σου

Η νέα συλλογή των Stradivarius όπως είδαμε στην ιστοσελίδα τους, έχει συγκλονιστικά κομμάτια. Ένα από αυτά είναι η μαύρη τσάντα ώμου που είναι ένα "στολίδι" για των ώμο σου. Μάλιστα, βρίσκεται και σε οικονομική τιμή.

Όπως έχουμε πει δεκάδες φορές, μια μαύρη τσάντα πρέπει να έχουμε όλες οι γυναίκες. Μια μικρή μπορούμε να την κρατήσουμε στις εξόδους μας, ενώ μια μεγάλη χωράει τα πάντα. Και οι δυο όμως ταιριάζουν με όλα.

Στα Stradivarius λοιπόν, θα βρεις μια μαύρη υφασμάτινη τσάντα η οποία θα γίνει η αγαπημένη σου και αυτό γιατί εκτός του ότι είναι πολύ οικονομική, έχει μια λεπτομέρεια που την κάνει εντυπωσιακή.

Αυτή είναι η οικονομική τσάντα ώμου της νέας συλλογής των Stradivarius

Υφασμάτινη τσάντα ώμου με αλυσίδα - 12,99 €

Stradivarius μαύρη τσάντα ώμου

Από την άλλη, μπορεί η Black Friday να πέρασε αυτό δεν σημαίνει όμως ότι οι εκπτώσεις δεν συνεχίζονται κανονικά, με το Stradivarius να έχει βάλει στα κομμάτια του συγκλονιστικές τιμές. Εμείς βρήκαμε το πιο χουχουδιάρικο μπουφάν και η αλήθεια είναι ότι ξεπουλάει σαν τρελό.