Απίστευτο - Το πιο γιορτινό φόρεμα στα H&M μόνο με 9,99 ευρώ

Ακόμη και αν δεν βγεις για ποτό, αγόρασε το! Δεν θα το ξαναβρείς!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Απίστευτο - Το πιο γιορτινό φόρεμα στα H&M μόνο με 9,99 ευρώ

Πάθαμε πλάκα μόλις μπήκαμε στο e-shop των H&M με ένα φόρεμα που είναι το κατάλληλο για τις γιορτινές ημέρες. Είναι στο κλασικό κόκκινο χρώμα που προτιμάμε όλες οι γυναίκες για τα Χριστούγεννα, ενώ κοστίζει μόλις 9,99€. Ναι καλά διαβάσατε! Και δεν έχει καν έκπτωση!

Πρόκειται για ένα bodycorn φόρεμα που βγαίνει σε τρία διαφορετικά χρώματα. Σε κόκκινο, μαύρο και μαύρο σατέν με σχέδια. Είναι ραντέ, μίνι και για εσένα που το έχεις ρίξει τώρα στην καραντίνα στην γυμναστική θα σου δείχνει τα πόδια σου σαν μοντέλου.

Μπορείς να το φορέσεις με τα αγαπημένα σου πέδιλα, αλλά και τις over the knee μπότες σου. Γιατί μπορεί να έχουμε lockdown αλλά αυτό δεν σημαίνει πως στο ρεβεγιόν δεν θα ντυθούμε όμορφα για να νιώσουμε και λίγη ανανέωση σε αυτές τις δύσκολες ημέρες.

Αυτό είναι το γιορτινό φόρεμα των H&M που κοστίζει 9,99€

Bodycon dress - 9,99 €

H&M κόκκινο φόρεμα

Για εσένα όμως που δεν θέλεις να ετοιμαστείς grande, μπορείς να αγοράσεις και τις πιο στιλάτες πιτζάμες από τα H&M.

Συνδύασε το φόρεμα με αυτό το δερμάτινο σακάκι για πιο extreme εμφανίσεις

Αν θέλεις να κάνεις μία πραγματική επένδυση για την ντουλάπα σου, τότε πρέπει να ρίξεις μία ματιά σε αυτό το υπέροχο δερμάτινο σακάκι που βρήκαμε μετά από μία γρήγορη αναζήτηση στο online κατάστημα του H&M! Το φοράς από το πρωί μέχρι και το βράδυ.

Και ποια γυναίκα δε θέλει να έχει στη συλλογή της ένα σακάκι που να μπορεί να το φορέσει με όλα της τα ρούχα και να απογειώσει το στιλ της με ένα τόσο απλό και οικονομικό κομμάτι.

Τα H&M έχουν και πάλι τη λύση για εσένα και μάλιστα στην καλύτερη δυνατή τιμή. Θα μπορούσες μάλιστα να το φορέσεις μαζί με αυτό το υπέροχο 90's τζιν από τα H&M.

H&M δερμάτινο σακάκι

Το σακάκι αυτό κοστίζει 29,99€ και αν θέλεις μπορείς να το κάνεις δικό σου εδώ, θα σου προτείναμε ωστόσο να βιαστείς καθώς σε λίγο καιρό πρόκειται να εξαντληθεί αφού είναι ένα κομμάτι που θα ήθελαν να έχουν στην ντουλάπα τους όλες οι γυναίκες.

TAGS