Θα βάλεις «φωτιά» με το κατακόκκινο παλτό του Stradivarius - Το απόλυτο χρώμα για φέτος

Άκρως εντυπωσιακό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Θα βάλεις «φωτιά» με το κατακόκκινο παλτό του Stradivarius - Το απόλυτο χρώμα για φέτος

Η νέα συλλογή των Stradivarius υπάρχει ήδη στο site και με μια γρήγορη ματιά που ρίξαμε ερωτευτήκαμε ένα κατακόκκινο παλτό που βρίσκεται μάλιστα και σε τρομερή έκπτωση.

Το κόκκινο ήταν ανέκαθεν το πιο εντυπωσιακό και αγαπημένο χρώμα των γυναικών και ξέρει καλά να προκαλεί αναστάτωση και χαμό.

Το ίδιο προκαλεί και αυτό το κατακόκκινο παλτό από τα Stradivarius το οποίο φαίνεται και εξαιρετικά ζεστό. Είναι μακρύ, με κουμπιά και ζώνη στην μέση.

Από αρχική τιμή 39,99 κοστίζει μόνο 27,99 ευρώ και είναι διαθέσιμο εκτός από κόκκινο και σε γκρι χρώμα. Μπορείς να το παραγγείλεις εδώ. Σε τρομερή έκπτωση, ωστόσο, βρίσκεται και αυτή η εντυπωσιακή ολόσωμα φόρμα.

κατακόκκινο παλτό του Stradivarius

Προσφορά «βόμβα» στα Stradivarius στο πιο must παλτό

Σαν «βόμβα» έσκασε η νέα προσφορά στα καταστήματα Stradivarius. Αυτή τη φορά μπορείτε να βρείτε σε εκπληκτική τιμή το πιο must παλτό της φετινής σεζόν που μπορεί να σας συνοδεύσει φέτος το χειμώνα με τον καλύτερο τρόπο.

Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται για ένα κομμάτι που μπορεί να σε βγάλει από τη δύσκολη θέση κάθε φορά που δεν μπορείς να αποφασίσεις τι θα φορέσεις πάνω από το σύνολό σου.

Μπορείς άνετα να φορέσεις το συγκεκριμένο παλτό με αυτά τα υπέροχα μποτάκια από τα Stradivarius τα οποία βρίσκονται επίσης σε έκπτωση.

Stradivarius εκπτώσεις

Η αρχική τιμή του ήταν τα 59,99€ και αυτή τη στιγμή μπορείς να το κάνεις δικό σου μόνο με 41,99€. Θα το βρεις εδώ, θα πρέπει όμως να βιαστείς καθώς σε λίγο καιρό πρόκειται να εξαντληθεί.

Ξεπουλάει όσο κανένα άλλο στα Stradivarius αυτό το teddy bear coat

Με μία γρήγορη αναζήτηση που κάναμε στο online store του Stradivarius, εντοπίσαμε το πιο υπέροχο teddy bear coat, το οποίο από την πρώτη κιόλας στιγμή που κυκλοφόρησε η νέα συλλογή των καταστημάτων, ξεπουλάει όσο κανένα άλλο.

Το παλτό αυτό μπορείς να το φορέσεις από το πρωί μέχρι και το βράδυ και να το συνδυάσεις με τα περισσότερα κομμάτια από τη συλλογή σου.

Μάλιστα θα μπορούσες να το συνδυάσεις και αυτή την υπέροχη τσάντα που βρήκαμε για εσένα στα Stradivarius.

Stradivarius πράσινο παλτό

Το παλτό αυτό κοστίζει 59,99€ και μπορείς να το κάνεις δικό σου εδώ. Θα σου προτείναμε ωστόσο να βιαστείς καθώς σε λίγο καιρό πρόκειται να εξαντληθεί αφού είναι ένα κομμάτι που θέλουν να έχουν στη συλλογή τους όλες οι γυναίκες.