Το πιο ζεστό παλτό το βρήκαμε στα Bershka - Κάντο δικό σου μόνο με 29,99 ευρώ

Ότι πρέπει για τον χειμώνα!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Το πιο ζεστό παλτό το βρήκαμε στα Bershka - Κάντο δικό σου μόνο με 29,99 ευρώ

Οι κρύες μέρες του χειμώνα κάνουν σιγά σιγά την εμφάνιση τους για αυτό και πρέπει να εφοδιαστούμε με τα πιο ζεστά παλτό. Αγαπημένη επιλογή είναι ένα συγκεκριμένο από τα Bershka και μπορείς να το κάνεις δικό σου μόνο με 29,99 ευρώ.

Το παλτό επιβάλλεται να υπάρχει σε κάθε γυναικεία ντουλάπα γιατί αποτελεί ένα κομμάτι τόσο καθημερινό όσο και βραδινό. Μπορείς να το συνδυάσεις κυριολεκτικά με ότι επιθυμείς και θα αναδειχθεί εξίσου τέλεια με τα πάντα.

Πρέπει όμως να είναι και ζεστό, όπως αυτό που βρήκαμε στα Bershka. Είναι σε χρώμα καφέ με συνθετική γούνα και μάλιστα βρίσκεται και σε τρομερή έκπτωση, μιας και από αρχική τιμή 49,99 κοστίζει μόλις 29,99 ευρώ. Μπορείς να το συνδυάσεις με αυτά τα συγκλονιστικά μποτάκια και να το παραγγείλεις εδώ.

Bershka παλτό

«Τρελάθηκαν» τα Bershka: -40% στο πιο συγκλονιστικό παλτό

Τα Bershka «τρελάθηκαν» για τα καλά και έβαλαν συγκλονιστικές εκπτώσεις στα πιο φανταστικά τους κομμάτια, όπως αυτό το ασπρόμαυρο παλτό!

Τα παλτό είναι η νούμερο ένα πιο must αγορά μας τον χειμώνα για αυτό και τα Bershka, καθώς υπολογίζουν τις ανάγκες των πελατών τους, έβαλαν μέχρι -40% εκπτώσεις!

Το συγκεκριμένο παλτό που εμείς προσωπικά ερωτευτήκαμε είναι χνουδώτο, ασπρόμαυρο από συνθετική γούνα με το μήκος του να φτάνει λίγο πιο κάτω από τα γόνατα. Μπορείς να το συνδυάσεις ιδανικά με αυτή τη μαύρη καπιτονέ τσάντα.

Από αρχική τιμή 59.99 κοστίζει μόνο 35.99 ευρώ και μπορείς να το βρεις εδώ.

Bershka παλτό

Το πιο ζεστό και χνουδωτό παλτό το βρήκαμε στα Bershka και ξεπουλάει σαν τρελό

Τα κρύα έπιασαν για τα καλά σε όλη την χώρα και ήρθε η ώρα να γεμίσουμε την ντουλάπα μας με τα πιο ζεστά μπουφάν και παλτό τα οποία φυσικά θα τα βρεις στα Bershka. Εμείς ρίξαμε μια ματιά και βρήκαμε το πιο χουχουλιάρικο άσπρο παλτό σε πολύ καλή τιμή.

Το συγκεκριμένο παλτό είναι κάτασπρο, χοντρό, και μακρύ. Η γούνα του είναι συνθετική και είναι το κατάλληλο παλτό για μια εξόρμηση στα χιόνια!

Η τιμή του είναι στα 69.99 ευρώ και μπορεί να φορεθεί τόσο με casual ρούχα όσο και με βραδινά καθώς και όλη την διάρκεια της ημέρας. Το παλτό αυτό θα το απογειώσεις ειδικά όταν το φορέσεις με αυτά τα λευκά μποτάκια!

Αυτό είναι το απίθανο άσπρο παλτό από τα Bershka

άσπρο παλτό από τα Bershka

TAGS