Bershka: Από τη νέα συλλογή και σε έκπτωση τα πιο hot μποτάκια της σεζόν

Εσύ ακόμη να τα αγοράσεις; Τέτοια ευκαιρία μπορεί να μην βρεις ξανά!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Bershka: Από τη νέα συλλογή και σε έκπτωση τα πιο hot μποτάκια της σεζόν

Όπως βλέπεις η κακοκαιρία καλά κρατεί, για αυτό αν δεν έχεις στην προσωπική σου συλλογή μποτάκια που θα σε "σώσουν" από την βροχή, τότε στα βρήκαμε εμείς στη νέα συλλογή των Bershka και είναι τα πιο hot της σεζόν. Μάλιστα, βρίσκονται και σε σούπερ έκπτωση.

Φέτος η μόδα θέλει να φορεθούν πολύ τα μαύρα μποτίνια με πλατφόρμα, τα οποία είτε φτάνουν μέχρι τον αστράγαλο, είτε μέχρι την γάμπα. Σε όποιο ύψος και αν θα τα επιλέξεις, θα είσαι σίγουρα in fashion.

Στα Bershka λοιπόν θα βρεις τα εφαρμοστά μποτίνια με πλατφόρμα, τα οποία μπορείς να τα φορέσεις με όλα. Τζιν, φούστες, φορέματα, ακόμη και με σορτς αν είσαι extreme. Ακόμη και με αυτό το 90's ψηλόμεσο τζιν.

Βρίσκονται λοιπόν στη νέα συλλογή των Bershka, κοστίζουν 31,99€ και αν θέλεις να τα προλάβεις πριν εξαντληθούν πρέπει να τρέξεις!

Αυτά είναι τα hot μποτάκια της σεζόν από τη νέα συλλογή των Bershka

Εφαρμοστά μποτίνια με πλατφόρμα - Από 31.99 € μόνο με 39.99 €

Bershka εφαρμοστά μαύρα μποτάκια

Μπορείς να φορέσεις τα παραπάνω μποτάκια και με αυτή την βινύλ φούστα από τα Bershka που κοστίζει μόνο 11,99 ευρώ

Τα Bershka «τρελάθηκαν» και έχουν βάλει συγκλονιστικές εκπτώσεις σε σχεδόν όλα τα κομμάτια της συλλογής τους. Η φούστα που έχει πουληθεί σαν τρελή και έχουν ερωτευτεί όλες οι γυναίκες είναι κόκκινη βινύλ και κοστίζει μόνο 11,99 ευρώ!

Οι φούστες αποτελούν ένα πολύ αγαπημένο κομμάτι και μπορούν να απογειώσουν περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο το σύνολο που φοράς.

Η συγκεκριμένη είναι σε έντονο κόκκινο χρώμα από βινύλιο και συνίσταται για πιο βραδινές και καλές εμφανίσεις. Είναι ότι πρέπει για τις χριστουγεννιάτικες γιορτές που πλησιάζουν και σίγουρα θα κλέψετε όλα τα βλέμματα με αυτή τη φούστα!

Είναι διαθέσιμη σε κόκκινη και σε μαύρη και τα νούμερα είναι από S-XL ενώ μπορείς να την συνδυάσεις φανταστικά με αυτήν την μαύρη καπιτονέ τσάντα!

Από 19,99 η τιμή της κατέβηκε στα 11,99 με αποτέλεσμα να μείνουν λίγα διαθέσιμα κομμάτια, για αυτό τρέξε να την αγοράσεις!

Αυτή είναι η βινύλ φούστα από τα Bershka

TAGS