Αυτές είναι οι γόβες των Zara που δε θα βγάζεις στιγμή από τα πόδια σου

Το απόλυτο trend για το 2021

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αυτές είναι οι γόβες των Zara που δε θα βγάζεις στιγμή από τα πόδια σου

Με μία γρήγορη αναζήτηση που κάναμε στο online store των Zara, εντοπίσαμε για εσάς τις πιο υπέροχες γόβες που δε θα έπρεπε σε καμία περίπτωση να λείπουν από τη συλλογή σου για το 2021. Το μόνο σίγουρο είναι πως δε θα θες να τις βγάλεις από τα πόδια σου ούτε λεπτό.

Ποιος είπε πως το animal print σκοπεύει να φύγει από τις τάσεις της μόδας με την αλλαγή του χρόνου; Μία λεοπάρ γόβα είναι σικάτη και πρέπει πάντα να υπάρχει στην ντουλάπα μίας γυναίκας που θέλει να προσέχει το στιλ της και να ξεχωρίζει μέσα στο πλήθος.

Τα Zara έχουν και πάλι τη λύση για όλες τις καταναλώτριές τους, αφού αυτή τη στιγμή μπορείς να κάνεις δικές σου τις πιο κομψές γόβες σε πολύ καλή τιμή.

Αυτές είναι οι γόβες των Zara που δε θα θες να βγάλεις από πάνω σου

Εμείς μόλις τις είδαμε τρέξαμε να τις αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο. Μπορείς να τις φορέσεις τόσο με φόρεμα - δες εδώ ένα από τα Zara - και φούστα όσο και με το παντελόνι σου, συνδυάζοντάς τις με ένα πιο καλό μπλουζάκι για το βράδυ ή με ένα απλό πουκάμισο για το γραφείο, μιας και κάποια στιγμή, η τηλεργασία θα τελειώσει και όλοι θα επιστρέψουμε στις δουλειές μας.

Φρόντισε λοιπόν να εντυπωσιάσεις, με το παπούτσι που θα μαγνητίσει όλα τα βλέμματα και θα αναβαθμίσει το στιλ σου.

Zara λεοπάρ γόβες

Εξώφτερνο λεοπάρ παπούτσι με τακούνι. Εξωτερικό μέρος από δέρμα με συνθετική γούνα και animal print. Λεπτό μεσαίο τακούνι. Μυτερό τελείωμα. Τετράγωνη φτέρνα. Κλείσιμο με αγκράφα στη μπαρέτα που τυλίγει τον αστράγαλο.

Οι γόβες αυτές κοστίζουν 49,95€ και θα σου προτείναμε να τρέξεις για να τις κάνεις δικές σου καθώς σε λίγο καιρό πρόκειται να εξαντληθούν. Μιλάμε άλλωστε για ένα κομμάτι που αναζητούν πολλές γυναίκες και έτσι φεύγει πολύ γρήγορα από τα ράφια του Zara.

TAGS