Αυτό είναι το ιδανικό φόρεμα για το ρεβεγιόν - Θα το βρεις στα Zara

Κατακόκκινο και άκρως χριστουγεννιάτικο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αυτό είναι το ιδανικό φόρεμα για το ρεβεγιόν - Θα το βρεις στα Zara

Με μία γρήγορη αναζήτηση που κάναμε στο online κατάστημα του Zara, εντοπίσαμε για εσένα το πιο υπέροχο κόκκινο φόρεμα, το οποίο αποτελεί χωρίς αμφιβολία το ιδανικό κομμάτι για να φορέσεις στο ρεβεγιόν και να υποδεχθείς το 2021.

Το συγκεκριμένο φόρεμα μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι και το βράδυ και για το λόγο αυτό αποτελεί μία «επένδυση» για την ντουλάπα σου.

Το πρωί μπορείς να το συνδυάσεις με ένα ζευγάρι ψηλές μποτές και ένα παλτό, ενώ το βράδυ φόρεσέ το με καλσόν και πέδιλα ή και με αυτές τις γόβες που βρήκαμε στα Zara.

Κοντό φόρεμα με γιακά σε στυλ πουκαμίσου και μακρύ μανίκι. Λεπτομέρεια σούρες μπροστά. Κλείσιμο μπροστά με ασορτί κουμπιά.

Zara κόκκινο φόρεμα

Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται για ένα κομμάτι που θα σε βγάλει πολλές φορές από τη δύσκολη θέση και θα σου δώσει τη λύση που χρειάζεσαι κάθε φορά που δεν μπορείς να αποφασίσεις τι θα φορέσεις.

Το φόρεμα αυτό κοστίζει 29,99€ και θα το βρεις στο online store του Zara, θα σου προτείναμε ωστόσο να βιαστείς καθώς μένουν μόνο λίγα κομμάτια και σε λίγο καιρό πρόκειται να εξαντληθεί.

Αν θέλεις κάτι πιο παραδοσιακό για το ρεβεγιόν, δοκίμασε αυτό το κολλητό φόρεμα από τα Zara

Η αγαπημένη αλυσίδα ρούχων «τρελάθηκε» και οι εκπτώσεις που έχει βάλει είναι εξωφρενικές. Το συγκεκριμένο εκπληκτικό φόρεμα από αρχική τιμή 39,95 κοστίζει πλέον μόνο 22,99 ευρώ!

Το εμπριμέ αυτό φόρεμα μπορείς να το φορέσεις είτε με σνίκερ είτε με κάποιο βραδινό παπούτσι και με αυτή την τσάντα θα έχεις το απόλυτο outfit.

H γραμμή του αναδεικνύει υπέροχα το σώμα σου. Μπορείς να το παραγγείλεις εδώ.

  • Μίνι φόρεμα με ίσιο ντεκολτέ και μανίκι μέχρι κάτω από τον αγκώνα.
  • Κάτω μέρος με τελείωμα σε βολάν.
  • Κλείσιμο στο πίσω μέρος με κρυφό φερμουάρ στη ραφή.

Zara φόρεμα

TAGS