Θα «βάλεις φωτιά» με αυτό το κόκκινο φόρεμα από τα Bershka - Κάνε το δικό σου μόνο με 12.99 ευρώ

Νούμερο ένα τάση!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Θα «βάλεις φωτιά» με αυτό το κόκκινο φόρεμα από τα Bershka - Κάνε το δικό σου μόνο με 12.99 ευρώ

Τα Bershka έχουν βάλει εξωφρενικές εκπτώσεις σχεδόν σε όλα τα κομμάτια του και εμείς «τρελαθήκαμε» με ένα συγκεκριμένο κόκκινο φόρεμα που κοστίζει μόνο 12.99 ευρώ.

Το κόκκινο είναι αδιαμφισβήτητα το πιο φλογερό φόρεμα και προκαλεί πλήρη αναστάτωση. Το φόρεμα που εμείς επιλέξαμε για σένα είναι από τα καλύτερα και πιο σέξι που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή.

Είναι κοντό με σούρες στο ντεκολτέ και η γραμμή του αναδεικνύει τέλεια το σώμα. Είναι ένα κομμάτι που λόγω χρώματος και υφάσματος μπορεί να φορεθεί όλες τις εποχές.

Κοστίζει μόνο 12.99 ευρώ από αρχική τιμή 25.99 και μπορείς να το παραγγείλεις εύκολα εδώ. Για να ολοκληρώσεις το σύνολο σου, συνδύασε το με αυτήν την τσάντα.

Bershka φόρεμα

Προκαλεί αναστάτωση το φόρεμα με σκίσιμο από τα Bershka

Η νέα συλλογή των καταστημάτων Bershka κυκλοφόρησε και εμείς θα σου προτείναμε σε κάθε περίπτωση να δοκιμάσεις αυτό το υπέροχο μαύρο μίντι φόρεμα που εντοπίσαμε για εσένα. Το σκίσιμό του προκαλεί κανονική αναστάτωση!

Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου λέγαμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται για ένα ρούχο που μπορεί να σε βγάλει από τη δύσκολη θέση κάθε φορά που δεν μπορείς να αποφασίσεις τι θα φορέσεις.

Bershka φόρεμα με σκίσιμο1

Βέβαια παραλήρημα έχει προκαλέσει και το ψηλόμεσο παντελόνι από τα Bershka. Δείτε το εδώ!

Το φόρεμα αυτό βγαίνει σε δύο αποχρώσεις, μπεζ και μαύρο και κοστίζει 19,99€. Μπορείς να το κάνεις δικό σου εδώ, θα πρέπει ωστόσο να βιαστείς γιατί σε λίγο καιρό πρόκειται να εξαντληθεί.

Bershka: Αυτή είναι η νέα τάση στα φορέματα και βρήκαμε το ιδανικό!

Ο χειμώνας φτάνει και τα πρώτα κρύα μπαίνουν, σίγουρα οι εμφανίσεις σου θες να παραμένουν στυλάτες ακόμα και με πιο "βαριά" ρούχα, έτσι βρήκαμε το φόρεμα από τα Bershka που θα σε βολέψει όλο τον χειμώνα καθώς θεωρείται τάση και συνδιάζεται με τα πάντα!

Μαύρο ριχτό φόρεμα με βολάν ιδανικό για πρωινή αλλά και βραδινή εμφάνιση! Είναι από τα φορέματα που ταιριάζουν με μπότες, αρβυλάκια ακόμα και ψηλή γόβα!

Φυσικά και βρίσκεται στα Bershka στην τιμή των 29,99 ευρώ και μπορείς να το κάνεις δικό σου και online!φόρεμα bershka

TAGS