"Παραλήρημα" στα Bershka με το 90's ψηλόμεσο παντελόνι

Τρέξε να το κάνεις δικό σου!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor

Η νέα συλλογή των καταστημάτων Bershka κυκλοφόρησε και η αλήθεια είναι πως έχει επικρατήσει κανονικό "παραλήρημα" για ένα συγκεκριμένο ψηλόμεσο τζιν, το οποίο έχει όλο τον αέρα από τα 90's που χρειάζεσαι, αν θέλεις να ξεχωρίσεις με την εμφάνισή σου.

Εμείς μόλις το είδαμε, τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται για ένα ρούχο που μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι και το βράδυ και να σε κάνει να ξεχωρίσεις με την εμφάνισή σου.

Μπορείς βέβαια να συνδυάσεις το συγκεκριμένο παντελόνι που σου βρήκαμε με αυτό το υπέροχο oversized τζιν τζάκετ από τα Bershka. Δείτε το εδώ.

Αυτό είναι το 90's ψηλόμεσο τζιν από τα Bershka

Bershka ψηλόμεσο τζιν

Το παντελόνι αυτό βγαίνει συνολικά σε 4 αποχρώσεις και μπορείς να το κάνεις δικό σου εδώ.

Πώς θα φορέσεις το ψηλόμεσο παντελόνι σου

Τα λατρεμένα ψηλοκάβαλα παντελόνια μας προσθέτουν επιπλέον ύψος, καθώς δείχνουν το πόδι μακρύτερο. Προτίμησε να τα συνδυάσεις με ψηλοτάκουνες γόβες ή μποτίνι και έχεις καταφέρει να δώσεις άλλο χαρακτήρα στο style σου.

Ακόμη, οι ψηλοκάβαλες γυναικείες zip cullote μπορούν πλέον να αποτελούν ένα αναπόσπαστο κομμάτι της γκαρνταρόμπας μια όχι και τόσο ψηλής γυναίκας. Γιατί και σε zip cullote, το ψηλόμεσο προσθέτει πόντους καθ’ ύψος και το απόλυτο in fashion αποτέλεσμα!

Προτίμησε ένα ψηλόμεσο μαύρο παντελόνι με ένα λευκό cosy T-shirt και τα μονόχρωμα sneakers σου και είσαι έτοιμη!

Αν πάλι έχεις διάθεση για βραδινή έξοδος, το ψηλοκάβαλο παντελόνι σου στο πιο hot χρώμα της σεζόν το camel, με ένα τοπάκι και τα high heels σου, θα αποτελέσουν τον απόλυτο συνδυασμό.

Αν πάλι θέλεις να φαίνεσαι από το πρωί στο γραφείο στυλάτη και ντελικάτη, αλλά ταυτόχρονα τόσο άνετη ώστε να συνεχίσεις τη μέρα σου για καφέ με τις φίλες σου, σου έχουμε την απόλυτη πρόταση για την φετινή σεζόν.

TAGS