Zara: Τόλμησε το και αγόρασε αυτό το καταπληκτικό μωβ φόρεμα - Κοστίζει μόνο 19.99 ευρώ

Θα το ερωτευτείς

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Zara: Τόλμησε το και αγόρασε αυτό το καταπληκτικό μωβ φόρεμα - Κοστίζει μόνο 19.99 ευρώ

Το Zara λανσάρει συνεχώς τα πιο τολμηρά φορέματα για αυτό και εσύ ήρθε η ώρα να πεις το «ναι» σε αυτό το εντυπωσιακό μωβ φόρεμα που κοστίζει μόνο 19.99 ευρώ.

Το μωβ χρώμα είναι στις τελευταίες τάσεις της μόδας αυτή τη στιγμή και όλες οι γυναίκες το έχουν ήδη λατρέψει. Μπορεί να είναι μια τολμηρή επιλογή, αλλά θα τους μαγνητίσεις όλους.

Το συγκεκριμένο φόρεμα από τα Zara είναι κοντό και από 29.95 κοστίζει μόνο 19.99 ευρώ.

  • ΜΩΒ - 1971/166
  • Φόρεμα με V ντεκολτέ και φαρδιές τιράντες με βολάν.
  • Λεπτομέρεια ελαστικές σούρες και διακοσμητικά μεταλλικά κουμπιά μπροστά.
  • Κλείσιμο πίσω με κρυφό φερμουάρ στη ραφή.

Μπορείς να το συνδυάσεις με αυτές τις καταπληκτικές γόβες!

Zara μωβ φόρεμα

Αυτό είναι το ιδανικό φόρεμα για το ρεβεγιόν - Θα το βρεις στα Zara

Με μία γρήγορη αναζήτηση που κάναμε στο online κατάστημα του Zara, εντοπίσαμε για εσένα το πιο υπέροχο κόκκινο φόρεμα, το οποίο αποτελεί χωρίς αμφιβολία το ιδανικό κομμάτι για να φορέσεις στο ρεβεγιόν και να υποδεχθείς το 2021.

Το συγκεκριμένο φόρεμα μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι και το βράδυ και για το λόγο αυτό αποτελεί μία «επένδυση» για την ντουλάπα σου.

Το πρωί μπορείς να το συνδυάσεις με ένα ζευγάρι ψηλές μποτές και ένα παλτό, ενώ το βράδυ φόρεσέ το με καλσόν και πέδιλα ή και με αυτές τις γόβες που βρήκαμε στα Zara.

Κοντό φόρεμα με γιακά σε στυλ πουκαμίσου και μακρύ μανίκι. Λεπτομέρεια σούρες μπροστά. Κλείσιμο μπροστά με ασορτί κουμπιά.

Zara κόκκινο φόρεμα

Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται για ένα κομμάτι που θα σε βγάλει πολλές φορές από τη δύσκολη θέση και θα σου δώσει τη λύση που χρειάζεσαι κάθε φορά που δεν μπορείς να αποφασίσεις τι θα φορέσεις.

Το φόρεμα αυτό κοστίζει 29,99€ και θα το βρεις στο online store του Zara, θα σου προτείναμε ωστόσο να βιαστείς καθώς μένουν μόνο λίγα κομμάτια και σε λίγο καιρό πρόκειται να εξαντληθεί.