Tο μακρύ καρό σακάκι των Zara έχει ξετρελάνει τις influencers - Κοστίζει μόνο 25,99 ευρώ

Αγόρασε το online

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Tο μακρύ καρό σακάκι των Zara έχει ξετρελάνει τις influencers - Κοστίζει μόνο 25,99 ευρώ

Τα Zara έχουν συγκλονιστικές εκπτώσεις, όπως σε αυτό το μακρύ καρό σακάκι που είναι και τύπου πουκάμισο. Μάλιστα, μαζί του έχουν ξετρελαθεί όλες οι influencers. Ενώ, η τιμή του είναι στα 25,99€.

Μπορεί να φορεθεί σαν φόρεμα με μια ζώνη, με ένα παντελόνι σαν πουκάμισο, σαν σακάκι, ενώ και σαν πανωφόρι πάνω από το look σου.

Αυτό είναι το μακρύ καρό σακάκι των Zara

Μακρύ καρό overshirt - Από 49,95€ μόνο 25,99€

Λεπτομέρειες: Πουκάμισο - σακάκι με γιακά σε στιλ πουκάμισου με μακρύ μανίκι. Τσέπες patch με καπάκι στο πλαστρόν και μπροστινές τσέπες. Τελείωμα με πλαϊνά ανοίγματα στο κάτω μέρος. Κλείσιμο μπροστά με κουμπιά.

Zara καρό σακάκι

Να σημειώσουμε πως τα Zara σε περιμένουν με τις πιο φοβερές εκπτώσεις. Μάλιστα, σε ένα από τα φορέματα που ξεπουλάνε περισσότερο από όλα είναι -65%! Το συγκεκριμένο φόρεμα είναι μωβ, μίνι και σίγουρα θα κλέψεις όλα τα βλέμματα!

Συνδύασε το καρό σακάκι σου με αυτή την τσάντα των Zara

Τα Zara «τρελάθηκαν» και έβαλαν τις πιο απίθανες προσφορές στα κομμάτια τους, με αυτή την συγκεκριμένη τσάντα να ξεπουλάει περισσότερο από όλες!

Με μια ματιά στο site των Zara, βρήκαμε την πιο μοδάτη και ερωτεύσιμη τσάντα που μπορείς να την φορέσεις παντού και όλες τις ώρες της ημέρας!

  • Η ΤΣΑΝΤΑ ΣΕ ΣΧΕΔΙΟ ΧΙΑΣΤΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ COLOURS.
  • ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΜΕ ANIMAL PRINT.
  • ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ MAXI ΑΛΥΣΙΔΑ ΣΤΟ ΚΑΠΑΚΙ.
  • ΧΕΙΡΟΛΑΒΗ.
  • ΛΟΥΡΙ ΩΜΟΥ ΓΙΑ ΠΕΡΑΣΜΑ ΧΙΑΣΤΙ ΜΕ ΑΛΥΣΙΔΑ.
  • ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΜΕ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΚΑΡΤΕΣ.
  • ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ.

Η τιμή της ανέρχεται από 25,95 μόνο στα 12,99 ευρώ και έχει προκαλέσει τον απόλυτο πανζουρλισμό! Για να απογειώσεις το σύνολο σου, συνδύασε την με αυτό το κατάλευκο παλτό!

animal print τσάντα από τα Zara

TAGS