Προσφορά: 40 ευρώ κάτω η τιμή στο πιο ζεστό παλτό από τα Zara

Ιδανικό για αυτές τις κρύες μέρες

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Προσφορά: 40 ευρώ κάτω η τιμή στο πιο ζεστό παλτό από τα Zara

Με μία γρήγορη αναζήτηση που κάναμε στο online store του Zara, εντοπίσαμε για εσένα το πιο ζεστό παλτό της φετινής σεζόν, το οποίο μάλιστα βρίσκεται σε φοβερή έκπτωση και αυτή τη στιγμή μπορείς να το κάνεις δικό σου με κάτω από 40 ευρώ.

Οι εκπτώσεις έχουν ξεκινήσει και η γνωστή αλυσίδα καταστημάτων έχει μοναδικά κομμάτια για τους πελάτες της σε τιμές απίστευτες!

Το παλτό που σου βρήκαμε μπορείς να το φοράς από το πρωί μέχρι και το βράδυ και να το συνδυάσεις με καλά αλλά και πιο casual ρούχα.

Με αρχική τιμή 59,99€ και έκπτωση 65%, τώρα μπορείς να το κάνεις δικό σου μόνο με 19,99€. Μάλιστα, θα μπορούσες να το συνδυάσεις με αυτή την υπέροχη λαμπερή τσάντα από τα Zara.

Zara παλτό

Έχει κάνει πάταγο αυτή η δερμάτινη φούστα από τα Zara - Κοστίζει μόνο 15.99 ευρώ

Αν είσαι και εσύ μια από τις χιλιάδες γυναίκες που αγαπούν τα Zara, συνέχισε να διαβάζεις γιατί σου βρήκαμε την πιο απίθανη δερμάτινη φούστα με μόλις 15.99 ευρώ.

Η φούστα αποτελεί ένα κομμάτι που μπορεί εύκολα να φορεθεί όλη μέρα και παντού, αρκεί να βρεις την κατάλληλη. Η συγκεκριμένη, όμως, που έχουμε διαλέξει να σου δείξουμε σίγουρα μπορεί να υποστηριχθεί σε όλα τα μέρη και σε όλες τις ώρες.

Κοστίζει μόνο 15.99 ευρώ από αρχική τιμή 22.99 και μπορείς να την παραγγείλεις εδώ.

  • Μίνι φούστα με σούρες.
  • Κλείσιμο πίσω με κρυφό φερμουάρ στη ραφή.
  • ΦΟΥΣΤΑ ΝΤΡΑΠΕ ΑΠΟ ΔΕΡΜΑΤΙΝΗ
  • ΜΑΥΡΟ - 4387/259

Θα αναδείξει τέλεια τα πόδια σου και μπορείς να την απογειώσεις φορώντας αυτά τα αγαπημένα μποτάκια από τα Zara!

δερμάτινη φούστα από τα Zara

Αυτή την φούστα από τα Zara την φοράς παντού - Κάνε την δικιά σου μόνο με 12,99 ευρώ

Μπορεί οι γιορτές να πέρασαν όμως τα Zara συνεχίζουν τις καταπληκτικές εκπτώσεις στα κομμάτια τους. Με μια γρήγορη ματιά εντοπίσουμε την πιο στυλάτη φούστα που μπορεί να φορεθεί παντού.

Τα μαγαζιά εξακολουθούν να παραμένουν κλειστά όμως ευτυχώς το shopping therapy μπορεί να γίνει εξίσου εύκολα και διασκεδαστικά μέσω του online shop του Zara.

Μια από τις αγορές που επιβάλλεται να κάνεις είναι μια συγκλονιστική άσπρη φούστα που κοστίζει μόλις 12,99 ευρώ. Μπορεί να υποστηριχθεί φοβερά σε όλα τα μέρη και σε όλες τις ώρες της ημέρας. Μπορείς να την παραγγείλεις εδώ και να την συνδυάσεις τέλεια με αυτά τα μαύρα μποτάκια.

  • Ψηλόμεση φούστα βερμούδα.
  • Κάτω μέρος που καταλήγει σε βολάν.
  • Λεπτομέρεια δετή ζώνη από το ίδιο ύφασμα.
  • Κλείσιμο στο πλάι με κρυφό φερμουάρ στη ραφή.

Zara φούστα

TAGS