Ολοκλήρωσε το look σου με αυτήν την λαμπερή τσάντα από τα Zara!

Θα την ερωτευτείς

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ολοκλήρωσε το look σου με αυτήν την λαμπερή τσάντα από τα Zara!

Αν θες να αποκτήσεις και εσύ μια τσάντα «στολίδι» και να απογειώσεις το σύνολο σου, σου βρήκαμε την καλύτερα φυσικά στα Zara!

Η τσάντα ολοκληρώνει το look και είναι άκρως απαραίτητη, για αυτό χρειάζεται αρκετό ψάξιμο. Εμείς με μια προσεκτική ματιά στο site του Zara, διαλέξαμε για εσένα την πιο εντυπωσιακή που βρίσκεται μάλιστα σε απίθανη τιμή.

  • ΜΑΥΡΟ - 6463/610
  • Tσάντα σε σχέδιο χιαστί σε colour μαύρο.
  • Πλισέ εξωτερικό μέρος με λεπτομέρεια χρυσαφί μεταλλικούς κρίκους στα πλάγια.
  • Λουρί για πέρασμα χιαστί από συνδυασμό υλικών.
  • Φόδρα με θέση για κάρτες.
  • Κλείσιμο με φερμουάρ.

Κοστίζει μόνο 25,95 και μπορεί να συνδυαστεί από το πρωί μέχρι το βράδυ με σχεδόν όλα σου τα ρούχα. Μπορείς να την συνδυάσεις με αυτό το συγκλονιστικό φόρεμα και να έχεις το πιο απίθανο look!

λαμπερή τσάντα από τα Zara

Πανικός στο διαδίκτυο με αυτή την τσάντα από τα Zara - Είναι γεμάτη με πέρλες

Κανονικός πανικός επικρατεί τον τελευταίο καιρό στο διαδίκτυο με τη νέα συλλογή των καταστημάτων Zara και ειδικότερα με αυτή την υπέροχη τσάντα - σάκο η οποία είναι γεμάτη με πέρλες και κοντεύει να ξεπουλήσει ακόμα δεν βγήκε!

Εμείς μόλις την είδαμε τρέξαμε να την αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνει κι εσύ το ίδιο. Η συγκεκριμένη τσάντα μπορεί να συνδυαστεί με όλα σου τα ρούχα και να απογειώσει το στιλ σου.

Θα μπορούσες άνετα να τη φορέσεις με αυτό το υπέροχο μίνι φόρεμα που βρήκαμε στα καταστήματα Zara!

Η τσάντα αυτή κοστίζει 39,95€ και μπορείς να την κάνεις δική σου εδώ. Θα πρέπει ωστόσο να βιαστείς καθώς σε λίγο καιρό πρόκειται να εξαντληθεί μιας και είναι ένα κομμάτι που θέλουν να έχουν στη συλλογή τους όλες οι γυναίκες.

τσάντα με πέρλες Zara

TAGS