Με H&M φόρεμα των 11 ευρώ στην Πάτμο η Μαρία Βοσκοπούλου

Τι κι αν είναι η κόρη ενός πασίγνωστου τραγουδιστή, κρατάει χαμηλό προφίλ με τις επιλογές της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με H&M φόρεμα των 11 ευρώ στην Πάτμο η Μαρία Βοσκοπούλου

Η πανέμορφη κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου και της Άντζελας Γκερέκου, Μαρία, ακολούθησε τα καλλιτεχνικά βήματα των γονιών της. Τη φετινή σεζόν, η Μαρία Βοσκοπούλου έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο στη σειρά «Τα καλύτερα μας χρόνια» στην κρατική τηλεόραση.

Την επόμενη σεζόν, η νεαρή ηθοποιός θα παίξει στη σειρά «Καρτ Ποστάλ», η οποία θα προβληθεί στο κρατικό κανάλι. Μάλιστα, για τις ανάγκες του νέου της ρόλου η Μαρία Βοσκοπούλου είχε αποχωριστεί το σκούρο χρώμα στα μαλλιά της και έκανε ένα πολύ γλυκό και φωτεινό ξανθό που φωτίζει πολύ το πρόσωπό της.

Αυτήν την περίοδο, η ίδια περνάει τις διακοπές της στην Πάτμο και απολαμβάνει τις ομορφιές του πανέμορφου νησιού με την μοναδική ενέργεια. Σε πρόσφατη βόλτα της στα σοκάκια της Πάτμου η Μαρία Βοσκοπούλου επέλεξε να φορέσει ένα πολύ όμορφο κίτρινο φόρεμα από τα H&M, ιδανικό τόσο για τις βόλτες στο νησί όσο και για την πόλη.

To Η&Μ φόρεμα που επέλεξε η Μαρία Βοσκοπούλου

H&M φόρεμα

Το φόρεμα σφηκοφωλιά είναι διαθέσιμο online σε 6 χρώματα και το συγκεκριμένο κοστίζει μόλις 11 ευρώ.

“Ο πατέρα μου είχε προβλέψει ότι θα ασχοληθώ με την υποκριτική”

Η κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου και της Άντζελας Γκερέκου μίλησε στη εκπομπή «φλΕΡΤ» και αποκάλυψε ότι οι γονείς της δεν της δίνουν συμβουλές που να αφορούν την καριέρα της, καθώς της φέρονται περισσότερο σαν γονείς και λιγότερο σαν καλλιτέχνες.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος ήταν ο πρώτος που κατάλαβε πριν από λίγα χρόνια ότι η κόρη του έχει μόνο μια επιλογή, να ακολουθήσει τα δικά του βήματα, αλλά και της μητέρας της, Αντζελας Γκερέκου.

Οι προβλέψεις του πατέρας της δεν ήταν άστοχες. «Τώρα καταλαβαίνω ότι είχε δίκιο. Τελειώνουν τα γυρίσματα και εγώ είμαι χαρούμενη» είπε στην Νάντια Κοντογεώργη.