Ουρές στα Stradivarius με αυτά τα 3 φορέματα - Ξεπουλάνε στο λεπτό

Τα χρειάζεσαι σίγουρα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ουρές στα Stradivarius με αυτά τα 3 φορέματα - Ξεπουλάνε στο λεπτό

Από τα μαγαζιά που μαζεύουν τις περισσότερες ουρές είναι αναμφίβολα τα Stradivarius, μιας και τώρα με τις εκπτώσεις έχουν βάλει τα κομμάτια τους σε υπερβολικά οικονομικές τιμές.

Αν ψάχνεις κάτι να ανανεώσεις την ντουλάπα σου, εμείς σου έχουμε ήδη την λύση, καθώς βρήκαμε τα 3 φορέματα που ξεπουλάνε στο λεπτό και θέλουν όλες οι γυναίκες, εκτός από αυτό το παντελόνι που έχει προκαλέσει τον απόλυτο πάταγο.

Είναι άνετα, στυλάτα, ταιριάζουν με τα πάντα και φοριούνται σχεδόν όλες τις ώρες της ημέρας. Κοστίζουν λιγότερο από 20 ευρώ οπότε δεν έχεις καμία δικαιολογία από το να μην ρίξεις μια ματιά.

Μην το σκέφτεσαι λοιπόν, τρέξε να τα αγοράσεις όσο προλαβαίνεις!

Τα 3 φορέματα από τα Stradivarius

Φόρεμα σεμιζιέ χωρίς μανίκια

15,99 €

Stradivarius φόρεμα 1

Φόρεμα lingerie με σούρες

17,99 €

Stradivarius φόρεμα 2

Κοντό φόρεμα με λαιμόκοψη halter

17,99 €

Stradivarius φόρεμα 3

Συνδύασε τα παραπάνω φορέματα με αυτές τις τσάντες από τα Stradivarius

Το 2021 έχει μπει για τα καλά και αφού άλλαξε ο χρόνος, είναι φυσικό να αλλάξουν και οι φετινές τάσης της μόδας. Αν θες να είσαι ένα βήμα μπροστά, σου έχω τις πιο must τσάντες για φέτος!

Η τσάντα αποτελεί αναπόσπαστο και ξεχωριστό κομμάτι τόσο για την καρδιά μας όσο για την ντουλάπα μας. Είναι το απόλυτο στολίδι για αυτό, ολοκληρώνει το σύνολο μας για αυτό και πρέπει πάντα να αγγίζει τα όρια του τέλειου!

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε στο Stradivarius, μια αλυσίδα που πάντα φέρνει πρώτη τις τελευταίες τάσεις της μόδας, και σας παρουσιάζουμε τις πιο στυλάτες τσάντες για φέτος.

Αν θες να είσαι influncer και με την βούλα, σου προτείνω να πας γρήγορα να τις αγοράσεις όπως και αυτό το φαρδύ τζιν παντελόνι!

Τσάντα ώμου από λουστρίνο
5,99 €

τσάντα Stradivarius μαύρη

Τσάντα χιαστί με αλυσίδα
15,99 €

τσάντα μαύρη Stradivarius

Τσαντάκι μέσης με κρίκους

5,99 €

Stradivarius άσπρη τσάντα

Καπιτονέ τσάντα χιαστί
15,99 €

Stradivarius μαύρη τσάντα