Πανζουρλισμός στα Zara με το ημιδιάφανο παντελόνι - Είναι για θάλασσα και για κοκτέιλ

Το φοράς μέρα και νύχτα! Ξεπουλάει σαν τρελό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πανζουρλισμός στα Zara με το ημιδιάφανο παντελόνι - Είναι για θάλασσα και για κοκτέιλ

Χαμό έχει προκαλέσει ένα ημιδιάφανο παντελόνι που θα βρεις στη νέα συλλογή των Zara και μπορεί να φορεθεί τόσο το πρωί στην παραλία πάνω από το μαγιό, όσο και το βράδυ για χαλαρό ποτό με τις κολλητές ή τον αγαπημένο σου. Είναι μέσα στη μόδα και πολύ άνετο.

Το Youweeky.gr για ακόμη μια φορά έκανε μια γρήγορη αναζήτηση στο διαδικτυακό κατάστημα της αγαπημένης αλυσίδας και σου βρήκε - όπως κάθε φορά - το πιο hot κομμάτι της σεζόν.

Όπως έχουμε δει τα ημιδιάφανα κομμάτια σε παντελόνια αλλά και φορέματα είναι μέσα στα trend και φοριούνται πολύ. Για αυτό και εμείς σου προτείνουμε για τα δοκιμάσεις. Συνδύασε το με κάποια από τις φουλ οικονομικές τσάντες που σου βρήκαμε.

Αυτό είναι το ημιδιάφανο παντελόνι των Zara

ΗΜΙΔΙΑΦΑΝΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ LIMITED EDITION

  • ΨΗΛΟΜΕΣΟ ΗΜΙΔΙΑΦΑΝΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΜΕ ΛΑΣΤΙΧΟ ΣΤΗ ΜΕΣΗ. ΦΑΡΔΥ ΜΠΑΤΖΑΚΙ.
  • 29,95 EUR
  • Χρώμα Μαύρο

Zara ημιδιάφανο παντελόνι

Ψάχνεις ωστόσο για φόρεμα - Στα Zara θα βρεις το πιο τέλειο

Μπορεί στα καταστήματα Zara όλης της Ελλάδας να επικρατεί πανικός λόγω εκπτώσεων - δείτε εδώ το φόρεμα που ξεπουλάει περισσότερο - αλλά και η νέα καλοκαιρινή συλλογή κάνει τρομερή θραύση!

Το Youweekly.gr που ψάχνει για σένα συνεχώς, για να μην κουράζεσαι εντόπισε το ένα και μοναδικό φόρεμα που σπάει τα ταμεία της αγοράς αυτή την περίοδο! Όπως μας είπε χαρακτηριστικά υπάλληλος των καταστημάτων αυτό το φόρεμα το προτείνει σε όσες αναζητούν ένα μοναδικό, εντυπωσιακό αλλά ταυτόχρονα πολύ απλό φόρεμα για διακοπές σε νησί.

Μπορεί η αύξηση των κρουσμάτων σε κάποια να έχει χτυπήσει κόκκινο αλλά αυτό όπως φαίνεται δεν θα σταθεί εμπόδιο στον κόσμο που θέλει να τα επισκεφθεί.

ΦΟΡΕΜΑ ΜΕ ΤΙΡΑΝΤΕΣ ΜΕ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΘΕΣΕΙΣ

  • ΜΑΚΡΥ ΦΟΡΕΜΑ ΜΕ ΝΤΕΚΟΛΤΕ ΣΕ ΡΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ. ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΕΣ ΑΦΑΙΡΟΥΜΕΝΕΣ ΛΕΠΤΕΣ ΤΙΡΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΡΑΝΤΕΣ ΜΕ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΦΙΟΓΚΟ. ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ ΜΕ ΣΚΙΣΙΜΟ ΣΤΟ ΠΛΑΪ.
  • 39,95 EUR
  • Χρώμα ΛΑΧΑΝΙ | 7727/264

Zara καλοκαιρινή συλλογή φόρεμα

TAGS