Έτοιμη για εξόρμηση στις Κυκλάδες με αυτό το εμπριμέ παντελόνι από τα Zara

Αυτό δεν γίνεται να το χάσεις

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έτοιμη για εξόρμηση στις Κυκλάδες με αυτό το εμπριμέ παντελόνι από τα Zara

Με μία γρήγορη βόλτα που κάναμε στο online store της γνωστής αλυσίδας καταστημάτων Zara, εντοπίσαμε για εσένα το πιο υπέροχο εμπριμέ παντελόνι, το οποίο είναι ιδανικό για τις καλοκαιρινές διακοπές σου.

Τέρμα πια τα βαρετά μονόχρωμα ρούχα! Φέτος το καλοκαίρι ήρθε η ώρα να κάνεις τη διαφορά και να προσθέσεις στην ντουλάπα σου ένα κομμάτι που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις στις διακοπές σου.

Μετά το φοβερό φούξια μαγιό που σου βρήκαμε, εντοπίσαμε το πιο στιλάτο παντελόνι και μάλιστα, στην πιο προνομιακή τιμή.

Αυτό είναι το εμπριμέ παντελόνι από τα Zara

Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται για ένα παντελόνι που δε θα θες να βγάλεις στιγμή από πάνω σου φέτος το καλοκαίρι στις διακοπές σου αλλά και στις βόλτες σου στην πόλη. Κοστίζει 29,95€.

Zara εμπριμέ παντελόνι

Αυτό είναι το πιο άνετο παντελόνι των Zara

Τα Zara έχουν μοναδικά κομμάτια στη συλλογή τους, όπως αυτό το basic φόρεμα που φοριέται πάντα και παντού, αλλά και φουλ άνετα παντελόνια που ταιριάζουν σε όλες τις σιλουέτες. Κάνοντας μια γρήγορη αναζήτηση στη διαδικτυακή τους σελίδα, βρήκαμε αυτό το παντελόνι που θα θέλεις να φοράς καθημερινά.

Είναι σε ριχτή γραμμή άρα δεν θα σε πιέζει, ενώ μπορείς να το βρεις και σε 4 διαφορετικά χώματα. Σε πράσινο, κόκκινο, μαύρο και καφέ-γκρι. Αυτό σημαίνει πως θα το φορέσεις και το καλοκαίρι, αλλά και το χειμώνα, αφού το μαύρο φοριέται πάντα με τους κατάλληλους συνδυασμούς.

Επίσης, λόγω του ότι έχει λάστιχο στη μέση και όχι κάποιο κουμπί, είναι πιο βολικό στο να το φορέσεις για φαγητό, αν ταλαιπωρείσαι από πρηξίματα και φεύγεις από το μαγαζί σαν... έγκυος!

ΦΑΡΔΥ ΡΙΧΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ

  • ΨΗΛΟΜΕΣΟ ΡΙΧΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΜΕ ΛΑΣΤΙΧΟ ΣΤΗ ΜΕΣΗ. ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΜΕ ΠΙΕΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΤΟ ΦΙΟΓΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΥΦΑΣΜΑ. ΦΑΡΔΥ ΜΠΑΤΖΑΚΙ.
  • 19,95 EUR
  • Χρώμα Μαύρο | 0264/115

Tο πιο άνετο παντελόνι των Zara

TAGS