Γυναικείο πανδαιμόνιο για το κατακόκκινο μίνι φόρεμα των Zara

Με αυτό το φόρεμα σίγουρα δεν θα περάσεις απαρατήρητη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γυναικείο πανδαιμόνιο για το κατακόκκινο μίνι φόρεμα των Zara

"Φωτιά" πρόκειται να βάλεις με το στενό κατακόκκινο φόρεμα των Zara που θα βρεις στην καλοκαιρινή συλλογή. Είναι σατινέ ντραπέ και έχει έξω τους ώμους. Μάλιστα, η εφαρμογή του θα αναδείξει την καλλίγραμμη σιλουέτα σου, αν είσαι από τις γυναίκες που γυμνάζονται.

Πως μπορείς λοιπόν να το συνδυάσεις; Αν το θέλεις για μια βραδινή σου έξοδο, είναι το πιο εύκολο. Φόρεσε το με ένα πέδιλο με τακούνι σε ότι ύψος θέλεις, ένα μικρό τσαντάκι και είσαι έτοιμη, αφού από μόνο του το φόρεμα είναι εντυπωσιακό. Αν ωστόσο το θέλεις για πιο χαλαρές στιγμές, συνδύασε το με ένα ζευγάρι sneakers σε λευκό χρώμα και με ένα επίσης μικρό τσαντάκι χιαστή. Δες μάλιστα τις απίστευτες εκπτωτικές τσάντες των Zara.

Όσον αφορά το μακιγιάζ σου, μην υπερβάλεις, αφού λόγω οτι το φόρεμα είναι σε έντονο κόκκινο χρώμα, θα είσαι σαν... λατέρνα!

Αυτό είναι το κόκκινο φόρεμα των Zara

  • ΚΟΝΤΟ ΦΟΡΕΜΑ ΜΕ ΙΣΙΟ ΝΤΕΚΟΛΤΕ ΚΑΙ ΑΚΑΛΥΠΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ. ΥΦΑΣΜΑ ΝΤΡΑΠΕ. ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΜΕ ΚΡΥΦΟ ΦΕΡΜΟΥΑΡ ΣΤΗ ΡΑΦΗ.
  • 25,95 EUR
  • Χρώμα Κόκκινο | 3067/321

Zara στράπλες μίνι κόκκινο φόρεμα

Και η Ανθή Σαλαγκούδη ψηφίζει Zara - Το απίστευτο σύνολο που δημιούργησε

Η Ανθή Σαλαγκούδη, η πρώην παίκτρια του Survivor που πολυσυζητήθηκε για τις αγωνιστικές και όχι μόνο ικανότητές της, μετά την επεισοδιακή συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή Καλοκαίρι Not, βρέθηκε με διάφορους επώνυμους σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της παραλιακής όπου τραγουδούσε ο Δήμος Αναστασιάδης.

Η γνωστή δημοσιογράφος και πρώην παίκτρια του Survivor απόλαυσε το ποτό της μαζί με την παρέα της, ενώ άκουσε τον τραγουδιστή να ερμηνεύει τις επιτυχίες του.

Στις φωτογραφίες το βλέμμα μας έπεσε πάνω στην εξαιρετική επιλογή outfit που έκανε και εντοπίσαμε πως κάποια από τα κομμάτια που επέλεξε να φορέσει ανήκουν στα καταστήματα Zara. Εννοείται πως σας βρήκαμε όλες τις λεπτομέρειες σε περίπτωση που θέλετε να τα αποκτήσετε κι εσείς!

Ανθή Σαλαγκούδη look zara

Συγκεκριμένα, επέλεξε ένα ροζ nude halterneck κορμάκι από τα Zara που κοστίζει μόλις 12,95 ευρώ.

Ανθή Σαλαγκούδη μπλουζάκι Zara

Το συνδύασε άψογα με ένα λευκό cropped τζιν από το ίδιο brand.

Ανθή Σαλαγκούδη παντελόνι Zara

Στη μέση επέλεξε μια μαύρη ζώνη Gucci. Ολοκλήρωσε τo casual chic look της με πέδιλα και clutch σε snakeskin pattern.Είχε τα μαλλιά της ανάλαφρα να πέφτουν στους ώμους, ενώ το μακιγιάζ της ήταν λαμπερό, που ταίριαζε στην μαυρισμένη επιδερμίδα της.

Η Ανθή Σαλαγκούδη έκανε έναν αλάνθαστο συνδυασμό με bodysuit, που είναι ένα κομμάτι passpartout και ένα λευκό τζιν, που είναι από τα must κομμάτια του καλοκαιριού.