Ανθή Σαλαγκούδη: Ξέσπασε κατά της Τσολάκη - «Όταν πηγαίνεις κεντρική καλεσμένη αλλά κάθεσαι 5 λεπτά σε πάνελ»

Έντονη η ενόχληση της - Το βίντεο στα social media

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ανθή Σαλαγκούδη: Ξέσπασε κατά της Τσολάκη - «Όταν πηγαίνεις κεντρική καλεσμένη αλλά κάθεσαι 5 λεπτά σε πάνελ»

Το πρωί της Παρασκευής, η Ανθή Σαλαγκούδη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not» και αποκάλυψε τα πάντα για το Survivor 4.

Η δημοσιογράφος και πρώην παίκτρια που είχε πρόσφατα ένα ατύχημα, αναφέρθηκε στην καθημερινότητά της μετά την επιστροφή της από τον Άγιο Δομίνικο αλλά και για τα πλάνα που ετοιμάζει για το καλοκαίρι.

Η Ανθή αποκάλυψε πως θα μπορούσε να πάει διακοπές με τον Γιώργο Ασημακόπουλο και με τη Βαλέρια Χοψονίδου. ενώ αναφέρθηκε και στο ρόλο που έπαιξαν τα χρήματα στην απόφασή της να πάει στο ριάλιτι.

Οι δηλώσεις της Ανθής Σαλαγκούδη

«Δεν ξεκουράστηκα ακόμη πάρα πολύ. Με τίποτα δεν θα ήθελα να μιλήσω για τα κιλά μου. Είναι πράγματα που τα έχω πει πολλές φορές. Νομίζω ότι γίνομαι εγώ βαρετή. Η ζωή μου δεν έχει προλάβει να εξελιχθεί. Δεν έχω κανονίσει τίποτα για το καλοκαίρι, αλλά ευελπιστώ να πάω κάπου γιατί το έχω ανάγκη.

Δεν το σκέφτηκα καλά να πάω στο Survivor. Μου έδωσαν μια μέρα να το σκεφτώ. Όχι μια μέρα, αλλά μισή. Είναι έξω από εμένα.Τα χρήματα έπαιξαν ρόλο και δεν θα πήγαινα για λίγα χρήματα. Αν ήταν να πάω σε ένα ριάλιτι, αυτό θα ήταν μόνο το Survivor. Ήταν μια συγκλονιστική εμπειρία. Έμαθα πράγματα για τον εαυτό μου».

Η ενόχληση της Ανθής με το Καλοκαίρι Not

Αφότου έφυγε όμως, η Ανθή έκανε μια ενοχλημένη ανάρτηση στο Instagram Story της αναφέροντας: «Όταν νομίζεις ότι πηγαίνεις κάπου κεντρική καλεσμένη, αλλά κάθεσαι 5 λεπτά σε πάνελ και έχεις γίνει υπερπαραγωγή. Μην σου τύχει».