Κάνει πάταγο η φούστα παρεό με στρας από τα Bershka - Κοστίζει λιγότερο από 20 ευρώ

Είναι το ιδανικό κομμάτι για beach party

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κάνει πάταγο η φούστα παρεό με στρας από τα Bershka - Κοστίζει λιγότερο από 20 ευρώ

Τα Bershka είναι αυτή η αλυσίδα ρούχων που θα λανσάρει πρώτη από όλες ότι πιο εξτρίμ και εναλλακτικό υπάρχει, παίρνοντας για παράδειγμα μια συγκεκριμένη και καινούργια φούστα με στρας.

Το καλοκαίρι είναι η κατάλληλη περίοδος για να πειραματιστούμε με διάφορα στυλ, δοκιμάζοντας καινούργια κομμάτια που πιθανώς να μας φαίνονται αρκετά «ξένα» πάνω μας.

Ωστόσο, είναι σίγουρα μια καλή ευκαιρία για αλλαγές, και τα Bershka είναι αυτά που αναντίρρητα θα σε βοηθήσουν να αλλάξεις το έως τώρα στυλ σου ή απλά να το βελτιώσεις και να το κάνεις πιο ξεχωριστό.

Μάλιστα, ένα κομμάτι που ξεχωρίζει σίγουρα και τραβάει στο λεπτό όλα τα βλέμματα είναι μια νέα φούστα από την νέα συλλογή τους, που φοριέται ως παρεό.

Είναι γεμάτη στρας και είναι ότι πιο εντυπωσιακό μπορείς να φορέσεις σε ένα βραδινό μπάνιο ή σε κάποιο beach bar, μιας και από μέσα φοράς το μαγιό σου. Απόλυτη τάση είναι κι αυτό το φλοράλ σετ!

Αυτή είναι η φούστα παρεό με στρας από τα Bershka που έχουν τρελαθεί όλες οι γυναίκες

Φούστα παρεό με στρας

Κοστίζει 19.99 ευρώ

 φούστα - παρεό με στρας από τα Bershka

Μπορείς να ρίξεις μια ματιά και σε αυτά τα 3+1 παντελόνια με λιγότερο από 8 ευρώ

Οι εκπτώσεις έχουν μπει για τα καλά στα μαγαζιά και οι ουρές έξω είναι ασύλληπτες, ειδικά στα Bershka, μιας και τα περισσότερα κομμάτια τους έχουν απίστευτες τιμές.

Εμείς δεν αντέξαμε και ρίξαμε μια ματιά και βρήκαμε 3+1 παντελόνια τα οποία όσο κι αν δεν το πιστεύετε, κοστίζουν λιγότερο από 8 ευρώ.

Είναι άνετα, στυλάτα, μπορείς να τα φορέσεις όλες τις μέρες του καλοκαιριού και ταιριάζουν και με όλα τα στυλ! Μην το σκέφτεσαι λεπτό, τρέξε στα μαγαζιά και αγόρασε έστω ένα από αυτά, γιατί σίγουρα δεν θα υπάρχουν για πολύ, το ίδιο και αυτό το mini black dress!

Παντελόνι flare space dye

7.99 €

undefined

Τζιν παντελόνι push up low waist

7.99 €

undefined

Ψηλόμεσο jegging καμπάνα

7.99 €

undefined

Φούτερ varsity παντελόνι slouchy

7.99 €

undefined

TAGS