Η απόλυτη τάση αυτό το φούξια φλοράλ σετ από τα Bershka

Είναι στα best sellers και δικαιολογημένα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η απόλυτη τάση αυτό το φούξια φλοράλ σετ από τα Bershka

Τα Bershka όπως κάθε φορά έτσι και αυτό το καλοκαίρι έχει λανσάρει μια φοβερή σειρά ρούχων και οι εκπτώσεις είναι που έχει βάλει είναι συγκλονιστικές -δείτε εδώ 6 κομμάτια μόνο με 5.99 ευρώ-.

Μιας και ετοιμάζόμαστε για τις καλοκαιρινές μας διακοπές, επιβάλλεται ένα shopping therapy ξεκινώντας φυσικά απ΄π την αγαπημένη σειρά ρούχων, Bershka.

Μέσα σε όλα τα κομμάτια, εμείς ξεχωρίσαμε πρώτο πρώτο ένα φούξια φλοράλ σετ, που περιλαμβάνει ένα τοπ και μια μίνι φούστα.

Είναι αναντίρρητα ένα σύνολο που φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ και μπορείς να το συνδυάσεις υπέροχα τόσο με αθλητικά όσο και με κάποιο πέδιλο.

Είναι διαθέσιμο σε ακόμα 3 απίθανα χρώματα και η τιμή του συνολικά ανέρχεται στα 22 ευρώ!

Το φλοράλ φούξια σετ από τα Bershka

Bershka φούξια σύνολο

Το mini black dress που χρειάζεσαι ήρθε στο Bershka μόνο 19,99 €

Όλες πρέπει να έχουμε στη ντουλάπα μας το πιο κλασσικό mini black dress που θα μας σώσει από πολλές στιγμές που δεν θα έχουμε τι να φορέσουμε, έτσι και εμείς το βρήκαμε στο Bershka.

Πλέον, η τάση θέλει τα φορέματα να φοριούνται με casual διάθεση και όχι μόνο στυλιζαρισμένα. Έτσι ένα μαύρο φόρεμα είναι κατάλληλο να φορεθεί και με αθλητικά παπούτσια για την βόλτα σου, μάλιστα τα ιδανικά υπάρχουν στο Bershka και τα βρίσκεις με ένα πάτημα εδώ.

Φυσικά δεν απαρνιόμαστε την κλασσική του έκδοση, με μποτάκια ή γόβες μιας και το διαχρονικό, δεν φεύγει ποτέ από την μόδα.

Μπορείς να βρεις το σατινέ μαύρο κοντό φόρεμα από το Bershka μόνο με19,99 ευρώ πατώντας εδώ.

black dress φόρεμα bershka

Bershka: Με αυτό το blazer ανδρικού τύπου θα αλλάξεις όλο το στιλ σου

Μήπως είσαι κοπέλα που της αρέσει το πιο casual look, αφού είναι πιο εύκολο στους συνδυασμούς, μιας και δεν χρειάζεται πολλά πολλά; Λοιπόν, θα σου προτείνω να το τολμήσεις και να βγεις λίγο έξω από τα νερά σου, με ένα καταπληκτικό blazer ανδρικού τύπου, το οποίο σου βρήκα στα Bershka.

Μπορεί να βρισκόμαστε σε καραντίνα, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως θα παραμελήσουμε τον εαυτό μας και θα συνηθίσουμε στις πιτζάμες και στις φόρμες. Που ναι μεν είναι άνετες, ωστόσο, «εξαφανίζουν» λίγο την αυτοπεποίθηση και τη θηλυκότητα. Ειδικά, αν είμαστε κλεισμένες στο σπίτι με μαλλί κοτσίδα (να πετάνε και ανέμελες τρίχες) και εντελώς άβαφες.

Φόρεσε, λοιπόν, το καλύτερο χαμόγελό σου, το blazer που σου προτείνω και θα σε βοηθήσω να συνδυάσεις, στείλε το 6 στο 13033 και περπάτησε λίγο στην παραλία ή στο κέντρο.

Όσον αφορά, λοιπόν, το blazer, είναι ανδρικού τύπου -δηλαδή λίγο πιο αυστηρό- και σε χακί χρώμα, ενώ βγαίνει και στο χρώμα της άμμου και θα το βρεις στα Bershka.

Μπορεί να το συνδυάσεις άνετα με το αγαπημένο σου τζιν, ειδικά αν είναι τζιν ανοιχτόχρωμο, με ένα ζιβάγκο σε λευκό ή και μπεζ ανοιχτό χρώμα σε στενή, ιδανικά, γραμμή. Ένα ζευγάρι sneakers λευκά, ένα παλτό ή γουνάκι επίσης ανοιχτόχρωμο και είσαι έτοιμη να μαγνητίσεις.

Εννοείται βέβαια, πως μπορείς εσύ να το συνδυάσεις με ό,τι θελήσεις!

Στα Bershka, βέβαια, θα βρεις και μοναδικά μποτάκια που είναι και hot τάσεις για φέτος. Είναι ιδανικά για κάθε ημέρα.

Βρες το εδώ

blazxer αντρικού τύπου

TAGS