Αυτά τα sneakers έχουν όλες οι influencers από Zara & Bershka

Άμα θες να είσαι μια από αυτές, επιβάλλεται να τα αγοράσεις

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αυτά τα sneakers έχουν όλες οι influencers από Zara & Bershka

Άμα θες να ανήκεις από αύριο στην κατηγορία «infuencer» πρέπει να ενισχύσεις την ντουλάπα σου και με ρούχα και παπούτσια πιο εκκεντρικά και πρωτότυπα. Ένα από τα must είναι φυσικά τα sneakers, αγαπημένη επιλογή των αγαπημένων instagrammers, για αυτό και εμείς σου βρήκαμε τα πιο πολυσυζητημένα από Zara & Bershka!

Μπορεί να φαίνονται λίγο χοντροκομμένα και «βαριά» όμως πίστεψε με κλέβουν όλες τις εντυπώσεις και κατευθείαν το μάτι του άλλου πάει αμέσως εκεί!

Άλλωστε, τα συγκεκριμένα αθλητικά μπορούν να φορεθούν όλη μέρα και παντού, είναι φουλ άνετα και μπορεί να είναι πιο casual αλλά μπορούν να υποστηριχθούν εξίσου φοβερά με κάποια φούστα ή φόρεμα.

Εμείς ρίξαμε μια γρήγορα ματιά στα αγαπημένα Zara και Bershka και βρήκαμε τα πιο στυλάτα sneakers που είναι και συνάμα οικονομικά και η τελευταία φυσικά λέξη της μόδας. Για να απογειώσεις το σύνολο σου, συνδύασε τα με αυτά τα blazer ανδρικού τύπου!

Αθλητικό παπούτσι με χοντρή σόλα 39,95 €

  • Λευκό Αθλητικό Παπούτσι.
  • Λουρί στη γλώσσα.
  • Χοντρή σόλα.
  • Κλείσιμο με κορδόνια.

sneakers zara

Αθλητικά παπούτσια με συνδυασμό 12.99 €

  • Χρώμα: Combinado.
  • Αθλητικά παπούτσια σε φυσικές αποχρώσεις.
  • Σε συνδυασμό με κομμάτια διαφορετικών υφών και χρωμάτων.
  • Σόλα με στίγματα και διακοσμητική αερόσολα.

sneakers bershka

Ακολουθήστε την Κωνσταντίνα Τσουκαλά στο Instagram

Εκτός από τα sneakers, βρήκαμε και τα ιδανικά μποτάκια για κάθε μέρα από Bershka, Stradivarius & Zara

Ένα από τα must του χειμώνα που διανύουμε είναι αν μη τι άλλο τα μποτάκια, αλλά μιας και πλέον οι βραδινές βόλτες είναι κάτι το ουτοπικό, ας ενισχύσουμε την ντουλάπα μας με καθημερινά παπούτσια. Εμείς ψάξαμε στα Stradivarius, Zara και Bershka και σας παρουσιάζουμε την τελευταία τάση της μόδας σε κάθε μποτάκι!

Τα στυλ είναι πολλά και οι επιλογές στα καθημερινά μποτάκια -ευτυχώς- ποικίλλουν. Το συγκεκριμένο είδους παπουτσιού μπορείς να το φορέσεις όλες τις ώρες της ημέρας και σε παντού, καθώς συνδυάζονται και υποστηρίζονται εξίσου εύκολα και όμορφα.

Εμείς ωστόσο σκεφτήκαμε να καλύψουμε όλες τις προτιμήσεις για αυτό και παρακάτω σας παρουσιάζουμε τρία διαφορετικά είδη στα μποτάκια που κάνουν θραύση και επιβάλλεται να τα έχεις στην συλλογή σου! Ωστόσο, ρίξε και μια ματιά εδώ, με τα πιο comfy ρούχα για την καραντίνα!

ΙΣΙΑ ΜΠΟΤΑΚΙΑ ΜΕ ΚΟΡΔΟΝΙΑ 39,99 €

μποτάκια για κάθε μέρα stradivarius

ΜΠΟΤΑΚΙ ΜΕ ΤΑΚΟΥΝΙ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ ΣΤΑ ΠΛΑΓΙΑ 19,99 €

μποτάκια για κάθε μέρα zara

ΜΠΟΤΕΣ COWBOY ΜΕ ΑΝΑΓΛΥΦΟ ANIMAL PRINT 19.99 €

μποτάκια για κάθε μέρα bershka