Στα Zara το μαγιό που γίνεται και μπλούζα - Βγαίνει σε 2 χρώματα

Μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι και το βράδυ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στα Zara το μαγιό που γίνεται και μπλούζα - Βγαίνει σε 2 χρώματα

Η καλοκαιρινή συλλογή των Zara ήταν και είναι απίστευτη! Ειδικά τα μαγιό τους έφευγαν απλό τα ράφια, αλλά και από τις αποθήκες, στο λεπτό. Πολλά μάλιστα από αυτά, όπως το παρακάτω, μπορεί άνετα να φορεθεί και σαν μπλούζα σε μια βόλτα σου βραδινή ή αν μετά τη θάλασσα πας για φαγητό.

Πρόκειται για το ολόσωμο μαγιό που έχει βαθύ ντεκολτέ και βολάν σε στήθος και ώμους. Το βολάν λοιπόν, είναι εκείνο που κάνει το μαγιό να φαίνεται και σαν ολόσωμο κορμάκι. Εκτός από λευκό που σου δείχνουμε εμείς, βγαίνει και σε χρώμα μανταρινί. Αν θέλεις λοιπόν να το φορέσεις σαν μπλούζα - κορμάκι και δεν ξέρεις πως, θα σου προτείνουμε εμείς τρόπους!

Το κορμάκι ταιριάζει πάντα με τζιν παντελόνια ψηλόμεσα, φούστες επίσης ψιλόμενες, αλλά και σορτς! Με λόγια λόγια με όλα! Αν είσαι από την άλλη τολμηρή, φόρεσε το με αυτή την αδιανόητα απίστευτη ημιδιάφανη φούστα.

Αυτό είναι το μαγιό των Zara

  • ΜΑΓΙΟ ΜΕ V ΝΤΕΚΟΛΤΕ ΚΑΙ ΦΑΡΔΙΕΣ ΤΙΡΑΝΤΕΣ. ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΒΟΛΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΥΦΑΣΜΑ.
  • 25,95 EUR
  • Χρώμα Λευκό | 2856/213

Zara μαγιό που γίνεται και μπλούζα

Συνδύασε σαν μπλούζα το μαγιό σου με αυτό το παντελόνι

Τα Zara έχουν μοναδικά κομμάτια στη συλλογή τους, όπως αυτό το basic φόρεμα που φοριέται πάντα και παντού, αλλά και φουλ άνετα παντελόνια που ταιριάζουν σε όλες τις σιλουέτες. Κάνοντας μια γρήγορη αναζήτηση στη διαδικτυακή τους σελίδα, βρήκαμε αυτό το παντελόνι που θα θέλεις να φοράς καθημερινά.

Είναι σε ριχτή γραμμή άρα δεν θα σε πιέζει, ενώ μπορείς να το βρεις και σε 4 διαφορετικά χώματα. Σε πράσινο, κόκκινο, μαύρο και καφέ-γκρι. Αυτό σημαίνει πως θα το φορέσεις και το καλοκαίρι, αλλά και το χειμώνα, αφού το μαύρο φοριέται πάντα με τους κατάλληλους συνδυασμούς.

Επίσης, λόγω του ότι έχει λάστιχο στη μέση και όχι κάποιο κουμπί, είναι πιο βολικό στο να το φορέσεις για φαγητό, αν ταλαιπωρείσαι από πρηξίματα και φεύγεις από το μαγαζί σαν... έγκυος!

ΦΑΡΔΥ ΡΙΧΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ

  • ΨΗΛΟΜΕΣΟ ΡΙΧΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΜΕ ΛΑΣΤΙΧΟ ΣΤΗ ΜΕΣΗ. ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΜΕ ΠΙΕΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΤΟ ΦΙΟΓΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΥΦΑΣΜΑ. ΦΑΡΔΥ ΜΠΑΤΖΑΚΙ.
  • 19,95 EUR
  • Χρώμα Μαύρο | 0264/115

Tο πιο άνετο παντελόνι των Zara

TAGS