Προκαλεί αντιδράσεις η ημιδιάφανη γυαλιστερή φούστα των Zara

Είναι από τα hot trend! Όμως κάποιες ούτε να τις κοιτάξουν στα καταστήματα δεν θέλουν

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Προκαλεί αντιδράσεις η ημιδιάφανη γυαλιστερή φούστα των Zara

Και όμως είναι πολύ της μόδας φέτος τα ημιδιάφανα κομμάτια. Το c-throu έχουμε δει να φοριέται φουλ σε μπλούζες, ενώ το τελευταίο διάστημα και σε φορέματα και όχι μόνο για θάλασσα, αλλά συνδυάζοντας το με ένα κορμάκι και για βόλτα. Πλέον hot trend όμως είναι και οι ημιδιάφανες φούστες, όπως αυτή που βρήκαμε στα Zara.

Η νέα συλλογή της αγαπημένη αλυσίδας είναι απίστευτη, όμως η εν λόγω φούστα που είναι limited edition, μας τράβηξε περισσότερο το ενδιαφέρον. Είναι ψηλόμεση με λάστιχο στη μέση και σε μάκρος φτάνει λίγο πιο πάνω από τον αστράγαλο.

Μπορεί να φορεθεί τόσο στη θάλασσα αν επιλέξεις να πάς σε ένα beach party, άρα θα ντυθείς λίγο πιο "κυριλέ", αλλά και το βράδυ για κοκτέιλ. Αν λοιπόν το επιλέξεις για βραδινή έξοδο, φόρεσε το με ένα κορμάκι ή με ένα παντελόνι όπως το μοντέλο στην παρακάτω φωτογραφία.

Δείτε όμως και το ημιδιάφανο παντελόνι των Zara, έχει προκαλέσει πανζουρλισμό.

Αυτή είναι η ημιδιάφανη γυαλιστερή φούστα των Zara

  • ΗΜΙΔΙΑΦΑΝΗ ΨΗΛΟΜΕΣΗ OVERSKIRT ΜΕ ΛΑΣΤΙΧΟ ΣΤΗ ΜΕΣΗ. ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΓΥΑΛΙΣΤΕΡΑ ΑΠΛΙΚΕ. ΤΕΛΕΙΩΜΑ ΜΕ ΠΛΑΪΝΟ ΣΚΙΣΙΜΟ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ.
  • ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΦΟΔΡΑ.
  • 39,95 EUR
  • Χρώμα Ασημί | 2731/330

ημιδιάφανη φούστα των Zara

ημιδιάφανη γυαλιστερή φούστα Zara

Μπορείς να βάλεις την ημιδιάφανη φούστα πάνω από το ολόσωμο ροζ μαγιό των Zara

H νέα συλλογή των καταστημάτων Zara, είναι γεμάτη ξεχωριστά κομμάτια για φέτος το καλοκαίρι. Ένα κομμάτι της συλλογής που έχει ξεχωρίσει είναι τα μαγιό, τα οποία έρχονται σε πρωτοπόρα σχέδια και χρώματα για να κάνεις τη διαφορά στην παραλία.

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε για εσένα, το πιο στιλάτο μαγιό από τα Zara, στην πιο προνομιακή τιμή! Το συγκεκριμένο μαγιό έχει βολάν στο μανίκι και το μπούστο και βγαίνει σε φούξια καθώς και σε λαχανί. Τέλος τα άσπρα και τα μαύρα μαγιό, το καλοκαίρι του 2021, ζητάει έντονα χρώματα και η γνωστή αλυσίδα καταστημάτων είναι εδώ για να σου τα δώσει!

Βέβαια, αν θες να παίξεις με ένα πιο safe κομμάτι, τα Zara έχουν και πάλι τη λύση για εσένα, με αυτό το φανταστικό άσπρο ολόσωμο μαγιό που εντοπίσαμε.

Το μαγιό αυτό, μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και αποτελεί την νούμερο 1 τάση. Κοστίζει 25,99€.

Zara ολόσωμο μαγιό

TAGS