Σε φοβερή έκπτωση το 90's παντελόνι από τα Stradivarius

62% κάτω από την αρχική τιμή του!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σε φοβερή έκπτωση το 90's παντελόνι από τα Stradivarius

Με μία γρήγορη αναζήτηση που κάναμε στο online stοre της γνωστής αλυσίδας καταστημάτων Stradivarius, εντοπίσαμε για εσένα, το πιο στιλάτο παντελόνι με άρωμα από τη δεκαετία του 90' το οποίο μάλιστα, βρίσκεται και σε εκπληκτική τιμή.

Οι εκπτώσεις συνεχίζονται στα Stradivarius και έτσι έχεις την ευκαιρία να κάνεις τα ψώνια σου πριν τον Δεκαπενταύγουστο. Έτσι, μετά το φόρεμα για γάμο σε νησί που σου προτείναμε και έγινε ανάρπαστο, ήρθε η ώρα να μας ακούσεις για ακόμα μία φορά!

To 90's παντελόνι από τα Stradivarius

Όπως σου είπαμε λοιπόν, το παντελόνι αυτό βρίσκεται σε έκπτωση και μπορείς να το βρεις -62% από την αρχική τιμή του. Έτσι, από 25,99€ που κόστιζε αρχικά, τώρα μπορείς να το κάνεις δικό σου μόνο με 9,99€. Τρέξε να το αγοράσεις γιατί σε λίγο καιρό θα εξαντληθεί! Ήδη έχουν μείνει περιορισμένα κομμάτια.

Stradivarius φλοράλ παντελόνι

Δυο παντελόνια των Stradivarius που ξεπουλάνε στο λεπτό

Φέτος η μόδα θέλει άνετα παντελόνια με τα print να έχουν την τιμητική τους. Στα Stradivarius λοιπόν, θα βρεις τα πιο hot που ξεπουλάνε στο λεπτό. Μάλιστα, έχουν μείνει λίγα νούμερα στο διαδικτυακό κατάστημα της αγαπημένης αλυσίδας. Πρόκειται για τις ζιπ κιλότ!

Υπάρχουν ορισμένα ρούχα που μόλις τα φορέσουμε προσθέτουν ένα ξεχωριστό στυλ στο ντύσιμο. Ένα από αυτά λοιπόν είναι και οι ζιπ κιλότ. Οι παντελόνες αυτές έχουν αγαπηθεί πολύ και φοριούνται από την πρωινή βόλτα και το γραφείο, μέχρι την βραδινή έξοδο ή για έναν γάμο ή και βάφτιση.

Πρόκειται για ένα παντελόνι που ταιριάζει σε όλες σχεδόν τις γυναίκες. Γνωρίζοντας την ιδανική γραμμή για τον σωματότυπο, αλλά και πως να πετύχετε έναν τέλειο συνδυασμό, μπορείτε να κάνετε εντυπωσιακές και στυλάτες εμφανίσεις.

Τις τελευταίες σεζόν οι ζιπ κιλότ είναι ανάμεσα στα παντελόνια που πρωταγωνιστούν κυρίως για όσες γυναίκες ψάχνουν κάτι το διαφορετικό. Δηλαδή για όσες έχουν βαρεθεί το κλασικό τζιν και θέλουν να φορέσουν κάτι άλλο. Ένα παντελόνι σε φαρδιά, Α γραμμή με μήκος πιο κοντό, που κυμαίνεται από το γόνατο μέχρι λίγο πάνω από τον αστράγαλο χαρίζει σεξαπίλ και κομψότητα με vintage αέρα και θηλυκή αισθητική.

Βέβαια και οι σαλοπέτες είναι πολύ της μόδας και στα Stradivarius έχουν τις πιο στιλάτες και οικονομικές.

Εμπριμέ παντελόνι culotte - 19,99€

Stradivarius οικονομικά παντελόνια

Παντελόνι culotte - 19,99€

Stradivarius Ζιπ Κιλότ με print