Ιδανικό για γάμο σε νησί αυτό το φόρεμα από τα Stradivarius

Δροσερό και ελαφρύ

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ιδανικό για γάμο σε νησί αυτό το φόρεμα από τα Stradivarius

Μιας και τα μέτρα έχουν πλέον περιοριστεί, οι γάμοι και οι βαφτίσεις αυτό το καλοκαίρι πάνε σύννεφο, για αυτό και επιβάλλεται να ενισχύσουμε την ντουλάπα μας με ρούχα για τέτοιες περιστάσεις! Το Stradivarius ευτυχώς για όλους μας έχει την λύση.

Το καλοκαίρι είναι συνώνυμο με ρούχα αέρινα, δροσερά και ελαφριά για αυτό και τα φορέματα είναι το απόλυτο κομμάτι, που λατρεύουμε να φοράμε, από το πρωί μέχρι το βράδυ και σε όλα τα μέρη, μιας και είναι η ιδανική λύση τόσο για έναν καφέ όσο και για ένα ποτό.

Τα Stradivarius, ειδικά μετά την νέα τους φοβερή συλλογή, διαθέτει πολλών ειδών φορέματα, και εμείς ξεχωρίσαμε ένα συγκεκριμένο που φοριέται άνετα και για μια βολτά αλλά και για γάμο, ενώ για ανάλογη περίσταση ενδείκνυται και αυτό το σιέλ jumpsuit!

Maxi φόρεμα από τα Stradivarius

Πρόκειται για ένα maxi φόρεμα με floral print σε μπεζ φόντο.

  • Έχει πλεκτό μπούστο που δένει κομψά με φιόγκο και λεπτές τιράντες.
  • Στην πλάτη κάνει εφέ σφηκοφωλιάς, όπως και μπροστά, κάτω από το πλεκτό.
  • Κοστίζει 29,99 ευρώ.

 φόρεμα από τα Stradivarius

Μπορείς να το συνδυάζεις φοβερά με αυτές τις μαύρες γόβες

Μπορεί στα μαγαζιά να παραμένουν καθήμενοι και μέχρι τις 3:00 να έχουμε φύγει, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να φορέσουμε ένα τέλειο σύνολο και ειδικά ένα ψηλό παπούτσι για αυτό και εμείς σου βρήκαμε το κατάλληλο από τα Stradivarius.

Το μοναδικό ίσως παπούτσι που φοριέται όλη τη σεζόν και μπορεί να υποστηριχθεί άνετα είναι οι γόβες, που παραμένουν πάντα κλασάτες και διαχρονικές.

Εμείς ρίξαμε μια ματιά στα μαγαζιά και οι γόβες που μας τράβηξαν πιο πολύ το ενδιαφέρον είναι αυτές από τα Stradivarius.

Είναι διαθέσιμες σε μαύρες και σε μπεζ, σε 8 νούμερα και το καλύτερο από όλα είναι ότι λόγω της μεγάλης έκπτωσης, κοστίζουν μόλις 12,99! Τρέξε να τις προλάβεις και συνδύασε τες με κάποιο από αυτά τα φορέματα!

Αυτές τις γόβες από τα Stradivarius θέλουν όλες οι γυναίκες