Η απόλυτη τάση αυτό το σιέλ jumpsuit από τα Stradivarius - Θα κάνεις θραύση στο νησί

Ιδανικό για τις καλοκαιρινές εξορμήσεις σου

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η απόλυτη τάση αυτό το σιέλ jumpsuit από τα Stradivarius - Θα κάνεις θραύση στο νησί

Τα jumpsuit μπορεί να έχουν έρθει στην μόδα εδώ και μερικά χρόνια, ωστόσο δεν λένε να φύγουν, μιας και ενδείκνυνται για το καλοκαίρι. Εμείς αφού ρίξαμε μια ματιά στα μαγαζιά, καταλήξαμε πως τα πιο στυλάτα τα έχει στο Stradivarius, ειδικά ένα συγκεκριμένο σε χρώμα σιέλ.

Εϊναι κοντό, σε στυλ πούκαμισο και σούπερ άνετο! Μπορείς να το φορέσεις άνετα από το πρωί μέχρι το βράδυ όπως και επίσης να το συνδυάσεις είτε με φλατ είτε με ψηλό παπούτσι.

Κοστίζει μόλις στα 25,99 ευρώ και είναι διαθέσιμο σε 5 νούμερα ενώ θραύση κάνει και αυτό το κατακόκκινο φόρεμα επίσης από τα Stradivarius!

Το σιέλ jumpsuit από τα Stradivarius

Η απόλυτη τάση αυτό το σιέλ jumpsuit από τα Stradivarius

Δυο παντελόνια των Stradivarius που ξεπουλάνε στο λεπτό

Φέτος η μόδα θέλει άνετα παντελόνια με τα print να έχουν την τιμητική τους. Στα Stradivarius λοιπόν, θα βρεις τα πιο hot που ξεπουλάνε στο λεπτό. Μάλιστα, έχουν μείνει λίγα νούμερα στο διαδικτυακό κατάστημα της αγαπημένης αλυσίδας. Πρόκειται για τις ζιπ κιλότ!

Υπάρχουν ορισμένα ρούχα που μόλις τα φορέσουμε προσθέτουν ένα ξεχωριστό στυλ στο ντύσιμο. Ένα από αυτά λοιπόν είναι και οι ζιπ κιλότ. Οι παντελόνες αυτές έχουν αγαπηθεί πολύ και φοριούνται από την πρωινή βόλτα και το γραφείο, μέχρι την βραδινή έξοδο ή για έναν γάμο ή και βάφτιση.

Πρόκειται για ένα παντελόνι που ταιριάζει σε όλες σχεδόν τις γυναίκες. Γνωρίζοντας την ιδανική γραμμή για τον σωματότυπο, αλλά και πως να πετύχετε έναν τέλειο συνδυασμό, μπορείτε να κάνετε εντυπωσιακές και στυλάτες εμφανίσεις.

Τις τελευταίες σεζόν οι ζιπ κιλότ είναι ανάμεσα στα παντελόνια που πρωταγωνιστούν κυρίως για όσες γυναίκες ψάχνουν κάτι το διαφορετικό. Δηλαδή για όσες έχουν βαρεθεί το κλασικό τζιν και θέλουν να φορέσουν κάτι άλλο. Ένα παντελόνι σε φαρδιά, Α γραμμή με μήκος πιο κοντό, που κυμαίνεται από το γόνατο μέχρι λίγο πάνω από τον αστράγαλο χαρίζει σεξαπίλ και κομψότητα με vintage αέρα και θηλυκή αισθητική.

Βέβαια και οι σαλοπέτες είναι πολύ της μόδας και στα Stradivarius έχουν τις πιο στιλάτες και οικονομικές.

Εμπριμέ παντελόνι culotte - 19,99€

Stradivarius οικονομικά παντελόνια

Παντελόνι culotte - 19,99€

Stradivarius Ζιπ Κιλότ με print