Με 7,99 ευρώ στα Bershka το πιο must φόρεμα της σεζόν

Δεν γίνεται να λείπει από τη συλλογή σου

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Με 7,99 ευρώ στα Bershka το πιο must φόρεμα της σεζόν

Οι εκπτώσεις συνεχίζονται στα Bershka και με μία γρήγορη αναζήτηση που κάναμε, βρήκαμε για εσένα το πιο στιλάτο μαύρο φόρεμα που δε θα έπρεπε να λείπει σε καμία περίπτωση από την ντουλάπα σου φέτος το καλοκαίρι.

Μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε η φούστα - παρεό από τα Bershka, ψάξαμε και σου βρήκαμε ένα ρούχο που δε έπρεπε να λείπει από την ντουλάπα καμίας γυναίκας.

Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται για ένα ρούχο που θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση, κάθε φορά που δε θα μπορείς να αποφασίσεις τι θα φορέσεις, είτε είναι πρωί, είτε είναι βράδυ.

Αυτό είναι το must φόρεμα της σεζόν από τα Bershka

To φόρεμα αυτό βρίσκεται σε φοβερή έκπτωση και έτσι, μπορείς να το βρεις 10€ κάτω από την αρχική τιμή του. Κάν΄ το δικό σου μόνο με 7,99€!

Bershka μαύρο φόρεμα

Μπορείς να ρίξεις μια ματιά και σε αυτά τα 3+1 παντελόνια με λιγότερο από 8 ευρώ

Οι εκπτώσεις έχουν μπει για τα καλά στα μαγαζιά και οι ουρές έξω είναι ασύλληπτες, ειδικά στα Bershka, μιας και τα περισσότερα κομμάτια τους έχουν απίστευτες τιμές.

Εμείς δεν αντέξαμε και ρίξαμε μια ματιά και βρήκαμε 3+1 παντελόνια τα οποία όσο κι αν δεν το πιστεύετε, κοστίζουν λιγότερο από 8 ευρώ.

Είναι άνετα, στυλάτα, μπορείς να τα φορέσεις όλες τις μέρες του καλοκαιριού και ταιριάζουν και με όλα τα στυλ! Μην το σκέφτεσαι λεπτό, τρέξε στα μαγαζιά και αγόρασε έστω ένα από αυτά, γιατί σίγουρα δεν θα υπάρχουν για πολύ, το ίδιο και αυτό το mini black dress!

Παντελόνι flare space dye

7.99 €

undefined

Τζιν παντελόνι push up low waist

7.99 €

undefined

Ψηλόμεσο jegging καμπάνα

7.99 €

undefined

Φούτερ varsity παντελόνι slouchy

7.99 €

undefined

TAGS