Δεν θα βγάζεις από πάνω σου αυτή την H&M φούστα - Είναι εμπριμέ και κοστίζει λιγότερο από 20 ευρώ

Θα την φοράς όλη μέρα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Δεν θα βγάζεις από πάνω σου αυτή την H&M φούστα - Είναι εμπριμέ και κοστίζει λιγότερο από 20 ευρώ

Με μια γρήγορη αναζήτηση που κάναμε στα H&M, μας μονοπώλησε το ενδιαφέρον μια συγκεκριμένη φαρδιά και εμπριμέ φούστα που έχει κλέψει όλες τις εντυπώσεις.

Η συγκεκριμένη αλυσίδα ρούχων λάνσαρε πριν λίγο καιρό την καινούργια της σειρά και πραγματικά είναι το κάτι άλλο! Περιλαμβάνει τα πάντα και οι τιμές που έχουν βάλει είναι απλά φοβερές.

Μέσα σε όλα, ωστόσο, εμείς ξεχωρίσαμε μια εντυπωσιακή φούστα, σε εμπριμέ print που μπορείς να την φορέσεις τόσο το πρωί όσο και το βράδυ.

Μπορείς να το υποστηρίξεις άνετα με κάποιο φλατ παπούτσι αλλά και με κάποιο πέδιλο ή πλατφόρμα μιας και με όλα πηγαίνει φοβερά! Κοστίζει μόνο 19.99 ευρώ και έχουν μείνει όπως καταλαβαίνεις πολύ λίγα κομμάτια, οπότε τρέξε να το αγοράσεις ενώ ουρές γίνονται και για αυτό το λευκό τζιν!

Εμπριμέ φούστα από τα H&M

  • Μίντι εμπριμέ φούστα από βισκόζη, με ψηλή μέση, κρυφό φερμουάρ στη μία πλευρά, πιέτες κάθετα στη μία πλευρά και ψηλό σκίσιμο μπροστά.
  • Χωρίς φόδρα.

H&M φούστα

Θα κάνεις πάταγο στο νησί και με αυτό το λευκό φόρεμα από τα H&M

Το καλοκαίρι είναι εδώ για τα καλά και αν δεν έχεις ξεκινήσει ήδη τις διακοπές σου, τότε σίγουρα θα το κάνεις σε λίγο καιρό. Εμείς ψάξαμε και σου βρήκαμε το πιο υπέροχο φόρεμα από τα H&M για να βάλεις στις εξορμήσεις σου στα νησιά ή ακόμα και στις εξόδους σου στην Αθήνα.

Μετά τα all time classic ολόσωμα μαγιό που σου βρήκαμε, ήρθε η ώρα να πάμε σε κάτι λίγο πιο ρομαντικό. Το λευκό φόρεμα αυτό, μπορείς να το φορέσεις από το πρωί μέχρι και το βράδυ, ανάλογα πώς θα το συνδυάσεις, και το μόνο σίγουρο είναι πως δε θα θες να το βγάλεις στιγμή από πάνω σου.

Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται για ένα ρούχο - πασπαρτού, που θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση κάθε φορά που δε θα ξέρεις τι να φορέσεις.

Κοστίζει 29,99€.

H&M λευκό φόρεμα

TAGS