Τα 3 παντελόνια που χρειάζεσαι στην ντουλάπα σου - Θα τα βρεις μόνο στα Bershka

Θα σου λύσουν τα χέρια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τα 3 παντελόνια που χρειάζεσαι στην ντουλάπα σου - Θα τα βρεις μόνο στα Bershka

Μπορεί λόγω καλοκακαιριού τα παντελόνια να μην είναι στις top αγορές σου, ωστόσο παραμένουν απαραίτητα και πολύ χρήσιμα. Για αυτό και εμείς ψάξαμε και βρήκαμε στα Bershka τα 3 must have παντελόνια που επιβάλλεται να έχεις στην ντουλάπα σου.

Το συγκεκριμένο κομμάτι το φοράς χειμώνα - καλοκαίρι, πρωί - βράδυ και σε όλα μα όλα τα μέρη. Είτε θες να κάνεις πρωινή και πιο casual εμφάνιση, είτε θες μια βραδινή και πιο... υπερπαραγωγή, μπορείς να φτιάξεις το ιδανικό outfit με παντελόνι, αναλόγως φυσικά το στυλ του.

Εμείς με μια καλή αναζήτηση που κάναμε πρόσφατα στα Bershka, βρήκαμε 3 φοβερά και εντυπωσιακά παντελόνια, αρκετά διαφορετικά μεταξύ τους, τα οποία μπορείς να τα συνδυάσεις με αυτά τα συγκλονιστικά λιλά πέδιλα, που είναι και σούπερ οικονομικά.

3 παντελόνια must have από τα Bershka

  • Σατινέ εμπριμέ παντελόνι straight
  • 25.99 €

Bershka παντελόνι ριγέ

  • Παντελόνι Kick Flare
  • 19.99 €

Bershka παντελόνι μπεζ

  • Παντελόνι wide leg με κορδονάκια
  • 25.99 €

Bershka παντελόνι μαύρο

Μπορείς να ρίξεις μια ματιά και σε αυτά τα 3+1 παντελόνια με λιγότερο από 8 ευρώ

Οι εκπτώσεις έχουν μπει για τα καλά στα μαγαζιά και οι ουρές έξω είναι ασύλληπτες, ειδικά στα Bershka, μιας και τα περισσότερα κομμάτια τους έχουν απίστευτες τιμές.

Εμείς δεν αντέξαμε και ρίξαμε μια ματιά και βρήκαμε 3+1 παντελόνια τα οποία όσο κι αν δεν το πιστεύετε, κοστίζουν λιγότερο από 8 ευρώ.

Είναι άνετα, στυλάτα, μπορείς να τα φορέσεις όλες τις μέρες του καλοκαιριού και ταιριάζουν και με όλα τα στυλ! Μην το σκέφτεσαι λεπτό, τρέξε στα μαγαζιά και αγόρασε έστω ένα από αυτά, γιατί σίγουρα δεν θα υπάρχουν για πολύ, το ίδιο και αυτό το mini black dress!

Παντελόνι flare space dye

7.99 €

undefined

Τζιν παντελόνι push up low waist

7.99 €

undefined

Ψηλόμεσο jegging καμπάνα

7.99 €

undefined

Φούτερ varsity παντελόνι slouchy

7.99 €

undefined

Συνδυάσε τα με αυτή trendy τσάντα από τα Bershka

Εμείς μόλις την είδαμε τρέξαμε να την αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιος μιας και πρόκειται για ένα αξεσουάρ που δεν γίνεται σε καμία περίπτωση να αφήσεις εκτός της ντουλάπας σου το καλοκαίρι του 2021.

Bershka σιέλ τσάνταBershka τσάντα μαύρη

TAGS