Ασύλληπτες εκπτώσεις στα Bershka! -65% αυτά τα εντυπωσιακά λιλά πέδιλα

Μένουν μόνο λίγα κομμάτια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ασύλληπτες εκπτώσεις στα Bershka! -65% αυτά τα εντυπωσιακά λιλά πέδιλα

Τα Bershka έχουν κυριολεκτικά «τρελαθεί», μιας και οι εκπτώσεις που έχουν βάλει από αρχές του μηνός είναι ασύλληπτες, ειδικά σε αυτά τα εντυπωσιακά λιλά πέδιλα.

Το πιο must παπούτσι του καλοκαιριού είναι αναμφίβολα τα πέδιλα, είτε φλατ είτε με τακούνι, μιας και μπορείς να τα φορέσεις όλη μέρα και σε όλα τα μέρη, καθώς και είναι τόσο casual όσο και βραδινά.

Έτσι λοιπόν, εμείς κάναμε μια αναζήτηση στα Bershka και βρήκαμε τα πιο φοβερά λιλά πέδιλα που τα έχουν όλες οι influencers! Μπορεί να είναι λίγο... μπαμ στο μάτι, ωστόσο ήρθε η ώρα να ανανεώσεις το στυλ σου και να τολμήσεις διαφορετικά look.

Το καλύτερο από όλα όμως δεν στο έχουμε πει! Ta Bershka φαίνεται πως αγαπούν πολύ τους πελάτες τους και έτσι κατέβασαν το συγκεκριμένο παπούτσι -65%! Έτσι λοιπόν, από 22.99 ευρώ αρχική τιμή πλέον κοστίζει μόνο 7.99 ευρώ, ενώ ακριβώς την ίδια τιμή έχει και ένα φοβερό φόρεμα!

Λιλά τακούνια από τα Bershka

  • Πέδιλα με τακούνι σε γυαλιστερό μοβ χρώμα.
  • Τρακτερωτή σόλα.
  • Τύπου mule.
  • Ύψος τακουνιού: 5 cm.

Bershka λιλά πέδιλα

Ρίξε μια ματιά και σε αυτά τα 3+1 παντελόνια με λιγότερο από 8 ευρώ

Οι εκπτώσεις έχουν μπει για τα καλά στα μαγαζιά και οι ουρές έξω είναι ασύλληπτες, ειδικά στα Bershka, μιας και τα περισσότερα κομμάτια τους έχουν απίστευτες τιμές.

Εμείς δεν αντέξαμε και ρίξαμε μια ματιά και βρήκαμε 3+1 παντελόνια τα οποία όσο κι αν δεν το πιστεύετε, κοστίζουν λιγότερο από 8 ευρώ.

Είναι άνετα, στυλάτα, μπορείς να τα φορέσεις όλες τις μέρες του καλοκαιριού και ταιριάζουν και με όλα τα στυλ! Μην το σκέφτεσαι λεπτό, τρέξε στα μαγαζιά και αγόρασε έστω ένα από αυτά, γιατί σίγουρα δεν θα υπάρχουν για πολύ, το ίδιο και αυτό το mini black dress!

Παντελόνι flare space dye

7.99 €

undefined

Τζιν παντελόνι push up low waist

7.99 €

undefined

Ψηλόμεσο jegging καμπάνα

7.99 €

undefined

Φούτερ varsity παντελόνι slouchy

7.99 €

undefined

TAGS