Πως να φαίνεσαι πιο σικ από ποτέ με τα 3 μπλέιζερ στην ντουλάπα σου - Θα τα βρεις στα bershka

Σε τιμή σοκ!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Πως να φαίνεσαι πιο σικ από ποτέ με τα 3 μπλέιζερ στην ντουλάπα σου - Θα τα βρεις στα bershka

Παρόλο που διανύουμε τον τρίτο μήνα του καλοκαιριού αυτό δεν μας σταματάει από τίποτα στο να αγοράσουμε και να προσθέσουμε στην γκαρνταρόμπα μας άλλο ένα μπλέιζερ. Όπως όλες ξέρουμε μπορεί να συνδυαστεί σχεδόν με όλα καθώς τα bershka αποφάσισαν να βγάλουν αυτό το συγκεκριμένο σε τρία χρώματα.

Το συγκεκριμένο ριχτό μπλέιζερ θα το βρείτε σε πράσινο, μαύρο αλλά και ροζ. ΄Ετσι, το ντύσιμο με σακάκι μπορεί να αποτελέσει μια υπέροχη ιδέα για ένα επαγγελματικό look, ένα κομψό βραδινό στυλ, αλλά και για street style ντύσιμο, ιδανικό για βόλτα στα μαγαζιά ή καφέ με την παρέα. Αυτά είναι τα τζιν τα οποία ταιριάζουν γάντι με τα παρακάτω σακάκια. Η τιμή πάντως είναι σοκαριστική καθώς είναι μόνο 29,99 ευρώ.

3 Μπλέιζερ από τα bershka

Μαύρο Μπλέιζερ

Μαύρο μπλέιζερ

Ροζ Μπλέιζερ

Ροζ μπλέιζερ

Πράσινο Μπλέιζερ

Μπλέιζερ από bershka

«Πανδαισία» αυτά τα ψηλοτάκουνα από τα Bershka - Με δετά κορδόνια μέχρι το γόνατο

Τα τακούνια είναι το αγαπημένο παπούτσι κάθε -σχεδόν- γυναίκας για αυτό και εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τα πιο μοντέρνα αλλά και σέξι που κυκλοφορούν. Και αυτά θα τα βρεις στα Bershka.

Όλον σχεδόν τον χρόνο ήμασταν κλεισμένοι μέσα στα σπίτια μας, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Οπότε τώρα είναι ευκαιρία να βγάλουμε το άχτι μας στα ψώνια αλλά και στα τακούνια που δεν προλάβαμε καθόλου να φορέσουμε.

Με μια αναζήτηση που κάναμε, βρήκαμε ένα συγκλονιστικό ζευγάρι στα Bershka, που είναι ότι πιο τάση υπάρχει τώρα στην μόδα.

Είναι άσπρα, με κορδόνια που δένουν μέχρι το γόνατο με λεπτό τακούνι. Κυρίως φοριούνται με κάποιο φόρεμα ή μια φούστα, λόγω του σχεδίου που κάνεις με τα κορδόνια, ωστόσο μπορείς να τα κρατήσεις χαμηλά στον αστράγαλο και να τα φορέσεις με κάποιο παντελόνι, όπως αυτά εδώ που είναι υπέροχα.

Όπως και να τα βάλεις, παραμένουν μοναδικά και να είσαι σίγουρη πως θα τραβήξεις όλα μα όλα τα βλέμματα, όπου κι αν πας. Κοστίζουν 29.99 ευρώ για αυτό τρέξε να τα αγοράσεις.

Ψηλοτάκουνα παπούτσια με κορδόνια από τα Bershka

  • Χρώμα: Λευκό
  • Ύψος τακουνιού: 10 cm.
  • Γόβες με τακούνι σε λευκό χρώμα.
  • Μυτερές.
  • Λεπτομέρεια με μεταλλικούς κρίκους για να περνά το κορδόνι.
  • Δένουν στη γάμπα.

Bershka τακούνια

TAGS