Zara: Φοριέται πάντα και παντού αυτό το slim τζιν παντελόνι

Κοστίζει κάτι λιγότερο από 30 ευρώ και δεν θα το βγάζεις από πάνω σου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Zara: Φοριέται πάντα και παντού αυτό το slim τζιν παντελόνι

Τώρα που ο Αύγουστος σιγά σιγά φτάνει προς το τέλος του και η ζέστη έχει "σπάσει" λίγο τα βράδια, μπορείς άνετα να φορέσεις τζιν παντελόνι για την έξοδο σου. Τα τζιν είναι η πιο safe επιλογή για τις εμφανίσεις σου, αφού με τους κατάλληλους συνδυασμούς μπορούν να φορεθούν πάντα και παντού.

Στο γραφείο, σε έναν χαλαρό καφέ, ακόμη και το βράδυ για ποτό με το αγόρι ή τους φίλους. Επίσης, το κατάλληλο ύφασμα ανάλογα με τη σιλουέτα σου θα "κρύψει" όσα δεν θέλεις να φαίνονται, ενώ θα την δείχνει πιο στιλάτη.

Εμείς λοιπόν στα Zara και συγκεκριμένα στην επίσημη σελίδα τους, σου βρήκαμε το πιο τέλειο τζιν που είναι αυτό που ψάχνεις! Το παντελόνι για... όλες τις χρήσεις. Μάλιστα, κοστίζει μόλις 29,95 ευρώ και μπορείς να το φορέσεις και το χειμώνα.

Φόρεσε το με τα αγαπημένα σου μπλουζάκια, συνδύασε το με μια από αυτές τις απίστευτες τσάντες της αγαπημένης αλυσίδας που ξεπουλάνε σαν τρελές και είσαι έτοιμη.

Αυτό είναι το slim τζιν των Zara

  • ΨΗΛΟΜΕΣΟ ΤΖΙΝ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΜΕ ΠΕΝΤΕ ΤΣΕΠΕΣ. ΜΕ ΟΨΗ ΞΕΒΑΜΜΕΝΟΥ. ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΦΕΡΜΟΥΑΡ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΚΟΥΜΠΙ.
  • 29,95 EUR

Zara slim τζιν τιμή

Συνδύασε το slim τζιν σου και με αυτά τα πέδιλα που κάνουν θραύση

Το καλοκαίρι δεν είναι μόνο ήλιος και παραλία - δες εδώ το νούμερα ένα καφτάνι για την θάλασσα - αλλά και nighlife! Αν θες να μην παίρνει τα μάτια του κανείς από πάνω σου πρέπει να εντάξεις στην γκαρνταρόμπα του Αυγούστου και συνεπώς στην βαλίτσα των διακοπών σου τα παρακάτω Zara πέδιλα.

Είναι παιχνιδιάρικα, βγαίνουν σε τρομερά μοδάτες αποχρώσεις κι από ότι ξέρουμε είναι και πολύ άνετα στο περπάτημα!

  • ΠΕΔΙΛΟ ΜΕ ΤΑΚΟΥΝΙ, ΛΕΠΤΑ ΛΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΦΤΕΡΑ. ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΣΜΕΝΗ ΜΥΤΗ. ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΜΕ ΑΓΚΡΑΦΑ ΣΤΗ ΜΠΑΡΕΤΑ ΤΟΥ ΑΣΤΡΑΓΑΛΟΥ.
  • AIRFIT®. ΣΥΝΘΕΤΙΚΟΣ ΕΥΚΑΜΠΤΟΣ ΠΑΤΟΣ ΑΦΡΟΥ ΑΠΟ ΛΑΤΕΞ, ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΕΣΗ.
  • ΥΨΟΣ ΤΑΚΟΥΝΙΟΥ: 10 CM
  • 69,95 EUR
  • 1366/810

Zara παπούτσια

Μπορείς, επίσης, να τα συνδυάσεις με ένα τζινάκι ή μια απλή φούστα και να τα φορέσεις και το απόγευμα για ένα χαλαρό καφέ στο νησί! Τέλος, ακόμα κι ένα εντελώς απλό φόρεμα να βάλεις από πάνω θα του δώσουν στιλ και άλλον αέρα! Επειδή πλησιάζει, όμως, ο 15 Αυγουστος και ξέρουμε πως είναι ένας αρκετά καλός λόγος για να τα αγοράσεις, σου βρήκαμε το πιο τέλειο φόρεμα - πάλι από τα Zara - για να τα συνδυάσεις.

TAGS