Αυτή είναι η τσάντα από τα Bershka που δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σου

Βγαίνει σε τρία χρώματα

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Αυτή είναι η τσάντα από τα Bershka που δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σου

Μία απλή αναζήτηση να κάνει κανείς στα trends της σεζόν και σίγουρα θα βρει μέσα αυτή την τσάντα που εντοπίσαμε για εσένα από τα Bershka. Κοστίζει μόλις 17,99€ και δεν γίνεται σε καμία περίπτωση να λείπει από την ντουλάπα σου.

Το συγκεκριμένο κομμάτι, μπορείς να το φορέσεις από το πρωί μέχρι και το βράδυ και ανάλογα το χρώμα στο οποίο θα θελήσεις να το αγοράσεις, να το συνδυάσεις με πολλά κομμάτια από τη συλλογή σου, όπως και αυτό το must μαύρο φόρεμα που σου βρήκαμε.

Εμείς μόλις την είδαμε τρέξαμε να την αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται για ένα αξεσουάρ που δεν γίνεται σε καμία περίπτωση να αφήσεις εκτός της ντουλάπας σου το καλοκαίρι του 2021.

Αυτή είναι η trendy τσάντα από τα Bershka

  • Μαύρο

Μαύρο τσαντάκι

  • Ροζ

ροζ τσάντα bershka

  • Μπλε

Τσαντάκι Bershka

Μπορείς να ρίξεις μια ματιά και σε αυτά τα 3+1 παντελόνια με λιγότερο από 8 ευρώ

Οι εκπτώσεις έχουν μπει για τα καλά στα μαγαζιά και οι ουρές έξω είναι ασύλληπτες, ειδικά στα Bershka, μιας και τα περισσότερα κομμάτια τους έχουν απίστευτες τιμές.

Εμείς δεν αντέξαμε και ρίξαμε μια ματιά και βρήκαμε 3+1 παντελόνια τα οποία όσο κι αν δεν το πιστεύετε, κοστίζουν λιγότερο από 8 ευρώ.

Είναι άνετα, στυλάτα, μπορείς να τα φορέσεις όλες τις μέρες του καλοκαιριού και ταιριάζουν και με όλα τα στυλ! Μην το σκέφτεσαι λεπτό, τρέξε στα μαγαζιά και αγόρασε έστω ένα από αυτά, γιατί σίγουρα δεν θα υπάρχουν για πολύ, το ίδιο και αυτό το mini black dress!

Παντελόνι flare space dye

7.99 €

undefined

Τζιν παντελόνι push up low waist

7.99 €

undefined

Ψηλόμεσο jegging καμπάνα

7.99 €

undefined

Φούτερ varsity παντελόνι slouchy

7.99 €

undefined

TAGS