Θα τραβήξεις όλα τα βλέμματα με αυτή την κατακόκκινη ολόσωμη φόρμα από τα Zara

Μοναδικό κομμάτι!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Θα τραβήξεις όλα τα βλέμματα με αυτή την κατακόκκινη ολόσωμη φόρμα από τα Zara

Με μία γρήγορη αναζήτηση που κάναμε στο online store του Zara, βρήκαμε για εσένα το πιο ξεχωριστό κομμάτι. Συγκεκριμένα πρόκειται για μία κοντή ολόσωμη φόρμα, η οποία σίγουρα θα σε κάνει να ξεχωρίσεις μέσα στο πλήθος.

Βέβαια μαζί με την ολόσωμη φόρμα αυτή μπορείς να αγοράσεις από τα Zara και αυτά τα κόκκινα εσώρουχα που εντοπίσαμε στα Zara.

To ρούχο αυτό μπορείς άνετα να το φορέσεις το πρωί στις εμφανίσεις σου στο γραφείο καθώς και το βράδυ με ένα ιδιαίτερο ψηλοτάκουνο παπούτσι για να τραβήξεις πάνω σου όλα τα βλέμματα.

Αυτή είναι η κόκκινη ολόσωμη φόρμα από τα Zara

Εμείς μόλις την είδαμε τρέξαμε να την αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται για ένα κομμάτι που δε θα θες να βγάλεις από πάνω σου σε καμία περίπτωση.

  • ΑΜΑΝΙΚΗ ΟΛΟΣΩΜΗ ΦΟΡΜΑ ΜΕ ΟΡΘΙΟ ΓΙΑΚΑ.
  • ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΣΟΥΡΕΣ ΣΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΚΟΥΜΠΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ.
  • ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΜΕ ΚΡΥΦΟ ΦΕΡΜΟΥΑΡ ΣΤΗ ΡΑΦΗ.
  • Τιμή: 39,95€

Zara ολόσωμη φόρμα

Zara επιλέγει και η Ελένη Τσολάκη

Ντυμένη στα λευκά ήταν στη σημερινή εκπομπή της, Καλοκαίρι Not, η Ελένη Τσολάκη, η οποία καθημερινά επιλέγει πολύ σικάτα και την ίδια στιγμή εντυπωσιακά κομμάτια. Αυτή τη φορά, όλο το look της ήταν από τα Zara και στοίχισε κάτω από 50 ευρώ!

Συγκεκριμένα, η αγαπημένη παρουσιάστρια επέλεξε να φορέσει ένα απλό λευκό σορτσάκι και να το συνδυάσει με ένα oversized λευκό πουκάμισο. Τη διαφορά στο σύνολό της έκαναν τα πράσινα πέδιλα με τα οποία ολοκλήρωσε την εμφάνισή της.

Άλλωστε τα look της Ελένης Τσολάκη γίνονται πολύ συχνά θέμα συζήτησης στην εκπομπή. Μέχρι και η Ματίνα Παγώνη θέλησε να μάθει από πού είχε πάρει τις φούξια γόβες που φορούσε τις προηγούμενες μέρες στο πλατό η παρουσιάστρια!

Ελένη Τσολάκη Zara

TAGS