Καλοκαίρι #Not: Η επική ατάκα της Παγώνη στην Τσολάκη - «Θα ήθελα να σχολιάσω τις...»

Έμεινε άφωνη η Ελένη στον αέρα της εκπομπής

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Καλοκαίρι #Not: Η επική ατάκα της Παγώνη στην Τσολάκη - «Θα ήθελα να σχολιάσω τις...»

Η Ματίνα Παγώνη βγήκε μέσω skype στην εκπομπή Καλοκαίρι #Not, με την Ελένη Τσολάκη να την υποδέχεται χαμογελαστή. Αυτό ωστόσο που σχολίασε στη συνέχεια, δεν το περίμενε με αποτέλεσμα να την αφήσει με το στόμα ανοιχτό.

Συγκεκριμένα, η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ σχολίασε τις γόβες της παρουσιάστριας, οι οποίες της άρεσαν πολύ, με αποτέλεσμα η δεύτερη να μένει με το στόμα ανοιχτό και να την ρωτάει τι νούμερο φοράει για να τις στείλει δώρο.

Η απάντηση της Ματίνας Παγώνη στην Ελένη Τσολάκη για τις γόβες

«Θα ήθελα να σχολιάσω τις γόβες. Μου άρεσε πολύ και το σχέδιο και το χρώμα. Υπάρχει συνδυασμός! Δεν θέλω να μου τις στείλετε, δεν υπάρχει περίπτωση, γιατί 12ποντο φορούσα κι εγώ και είδατε τι έγινε με το πόδι μου, έπαθα διάστρεμμα (αναλυτικά τι είχε συμβεί)», είπε μεταξύ άλλων η Ματίνα Παγώνη.

Ασύλληπτο περιστατικό στον αέρα με την Ματίνα Παγώνη

Η Ματίνα Παγώνη συνδέθηκε ζωντανά στην εκπομπή Καλοκαίρι Not και πριν λίγες ημέρες και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στο αν τελικά θα συμμετέχει ή όχι στο DWTS.

Η γνωστή γιατρός και πρόεδρος μίλησε για το μέτωπο της πανδημίας αλλά και για το πόσο σημαντικό είναι να κάνουμε όλοι το εμβόλιο του κορωνοϊού, ωστόσο αυτό που άφησε άφωνους τόσο την Ελένη Τσολάκη όσο και τους συνεργάτες της ήταν η αποκάλυψη για το μουσικό χορευτικό σόου που πρόκειται να ξεκινήσει από τη νέα σεζόν.

«Ρε παιδιά, έλεος! Στο DWTS θα πάνε αυτοί που πρέπει να πάνε να χορέψουν, που ασχολούνται και πραγματικά θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Θα μας διασκεδάσουν εμάς που θα καθόμαστε στον καναπέ μας και θα τους βλέπουμε, θα παρακολουθούμε και τα λάθη τους, θα κάνουμε κριτική και θα περνάμε και ωραία από το σπίτι μας.

Είναι δυνατόν τώρα εγώ να αφήσω την ιατρική και την κλινική και να πάω στο DWTS; Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Εγώ δεν έχω χορέψει ποτέ στη ζωή μου, πώς θα χορέψω τώρα; Είναι δυνατόν; Υπάρχει κόσμος για να ασχοληθεί με το DWTS που είναι ταλέντα».