Δύσκολες ημέρες για την Ματίνα Παγώνη

Οι αφόρητοι πόνοι μετά από ατύχημα στο γραφείο της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δύσκολες ημέρες για την Ματίνα Παγώνη

Δύσκολες μέρες περνάει η Ματίνα Παγώνη μετά το ατύχημα που είχε στο γραφείο της, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σπυριδούλας Τριάντου και της εφημερίδας On Time.

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ που αποκάλυψε πότε πετάμε τις μάσκες, μετά από ένα στραβοπάτημα, έπεσε με αποτέλεσμα να σπάσει το χέρι της και οι πόνοι να είναι αφόρητοι. Η ίδια φανερά καταβεβλημένη δεν μπορούσε να μιλήσει σε επικοινωνία που είχε η δημοσιογράφος μαζί της. «Πείτε μου… Πονάω πολύ» είπε χαμηλόφωνα στην εφημερίδα, ενώ παραδέχτηκε πως το ατύχημα έλαβε χώρα μέσα στο γραφείο της, «Έπεσα στο γραφείο, χτύπησα το χέρι μου και το ΄χω βάλει στο γύψο».

Θαυμαστής της Ματίνας Παγώνη έκανε το εμβόλιο του κορωνοϊού και της το αφιέρωσε

Viral έχει γίνει τις τελευταίες ώρες μια φωτογραφία με έναν θαυμαστή της Ματίνας Παγώνη, ο οποίος έκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού για χάρη της!

Το συγκεκριμένο στιγμιότυπο κάνει από χθες τον γύρο του διαδικτύου και όπως βλέπουμε, ο εν λόγω κύριος εμβιολάστηκε και το αφιέρωσε στην πρόεδρο της ΕΙΝΑΠ, με την οποία δηλώνει μάλιστα ερωτευμένος!

Ειδικότερα, ο ίδιος κρατά στα χέρια του ένα χαρτί που γράφει χαρακτηριστικά: «Κυρία Παγώνη. Εμβολιάστηκα για σένα γιατί είμαι ερωτευμένος μαζί του» μαζί φυσικά με τρεις καρδούλες.

Στο μεταξύ, πριν λίγο καιρό, η Ματίνα Παγώνη σχολίασε την ξεκαρδιστική μίμηση του Τάκη Ζαχαράτου!

"Βαφόμουν από τα 17 και φόραγα mini φούστα. Μου άρεσε!"

Η Ματίνα Παγώνη, πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών Ελλάδας, μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτης και στα Μεσάνυχτα για την παρουσία της στα μέσα όλον το καιρό της πανδημίας του κoρωνοϊού.

Μέσα σε όλα, η κα. Παγώνη αναφέρθηκε στις στυλιστικές της επιλογές αλλά και στο γεγονός πως είναι πάντα βαμμένη και περιποιημένη ενώ λίγες μέρες πριν ο Τάκης Ζαχαράτος την μιμήθηκε με μεγάλη επιτυχία.

«Είναι απλά τα πράγματα… Όταν από 17 χρονών βάφεσαι, κυρία Μελέτη, δεν έχεις κανένα πρόβλημα. Σε πέντε λεπτά έχεις βαφτεί! Είναι μία μεγάλη εμπειρία αυτό. Πάντα βαφόμουν. Επειδή ήμουν σε μια επαρχία και, όπως καταλαβαίνεται, τα πράγματα εκεί δεν είναι όπως είναι στην Αθήνα, αλλά περιορισμένα. Εγώ βέβαια όλα αυτά τα είχα ξεπεράσει λέγοντας πως ήμουν πολύ καλή μαθήτρια, άριστη άρα μπορώ να κάνω και κάποια πράγματα που μου αρέσουν».

Και συνεχίζει «Είχα φορέσει τότε και μίνι φούστα και είχα κυκλοφορήσει! Αυτό μου άρεσε. Η μητέρα μου δεν είχε αντίδραση διότι ήξερε τι κάνω και που βρίσκομαι. Εμένα τα ωραία πράγματα όμως μου άρεσαν» συμπλήρωσε η γνωστή λοιμωξιολόγος.