Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ματίνα Παγώνη για μίμηση Ζαχαράτου: «Την φωνή δεν την πέτυχε, πρέπει να βρεθούμε από κοντά να με ακούσει»

Παραδέχτηκε το ταλέντο του

Ματίνα Παγώνη για μίμηση Ζαχαράτου: «Την φωνή δεν την πέτυχε, πρέπει να βρεθούμε από κοντά να με ακούσει»
News 13.01.2021 19:10
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Η Ματίνα Παγώνη βρέθηκε στο Καλημέρα Ελλάδα και ο Γιώργος Παπαδάκης έπαιξε το βίντεο που ο Τάκης Ζαχαράτος μιμείται την ίδια.

Η Ματίνα Παγώνη αντέδρασε χιουμοριστικά παραδέχοντας το ταλέντο του Ζαχαράτου στις μιμήσεις, ειδικά στην συγκεκριμένη που την υποδύεται τρομερά. Μετά την προβολή του βίντεο στην εκπομπή η ίδια είπε:

«Εκπληκτικός! Πρέπει να ομολογήσω το εξής: Όταν μου το έστειλαν, εκείνη τη στιγμή έκανα το εμβόλιο. Πιστέψτε με ότι δεν κατάλαβα ούτε το εμβόλιο που έκανα ούτε τίποτα. Πραγματικά ήταν φοβερός.

Είναι πάρα πολύ καλός καλλιτέχνης.Εγώ, όμως, θέλω να κάνω μια παρατήρηση και θα το πω και από εδώ. Τη φωνή, δυστυχώς, δεν την πέτυχε. Ίσως πρέπει να βρεθούμε να με ακούσει από κοντά.

Δεν μπορούμε να ζήσουμε χωρίς χιούμορ».

Ο Τάκης Ζαχαράρος μιμήθηκε και τον Γιώργο Ασημακόπουλο από το Survivor 4

Ένα βίντεο έπος, πρόβαλλε η εκπομπή «Ευτυχείτε» με πρωταγωνιστή τον Τάκη Ζαχαράτο και τον Γιώργο Ασημακόπουλο, τον παίκτη των μαχητών του Survivor 4. Ο ηθοποιός τον μιμήθηκε και είναι απίστευτος.

Μετά την Άννα Μαρία Ψυχαράκη την νικήτρια του Big Brother, ο Ζαχαράτος "χτύπησε" ξανά και αυτή την φορά θέλησε να ασχοληθεί με το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Τάκης Ζαχαράρος Γιώργος Ασημακόπουλος Survivor 4 βίντεο

Έτσι λοιπόν, έχοντας γίνει ίδιος ο Γιώργος Ασημακόπουλος, έκανε πως μιλάει και πως κινείται στο Survivor 4 και "πεθάναμε" στο γέλιο! Είναι απίστευτος!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Τάκης Ζαχαράτος:"Το έχω κληρονομικό από τον μπαμπά μου..." Η εξομολόγηση του!

Ο Τάκης Ζαχαράτος ντύθηκε Άννα Μαρία και έδωσε ρεσιτάλ - Θα "κλάψετε" από τα γέλια με το βίντεο

Share