Αυτή είναι περιζήτητη τσάντα από τα Zara που πρέπει να γίνει δική σου

Ιδανική για τις βόλτες

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Αυτή είναι περιζήτητη τσάντα από τα Zara που πρέπει να γίνει δική σου

Μετά από αρκετό ψάξιμο ήρθε η ώρα να σας σώσουμε και πάλι καθώς βρήκαμε την πιο ιδανική τσάντα από τα Zara που επιβάλλεται να έχει κάθε γυναίκα στην ντουλάπα της.

Την συγκεκριμένη τσάντα μπορείς να την συνδυάσεις με οτιδήποτε καθώς μπορείς να την βάλεις από το πρωί μέχρι και το βράδυ με ό,τι θέλεις.

Για αυτόν τον λόγο είναι μια πολύ καλή δικαιολογία να πείσεις τον εαυτό σου να πάει για ένα shopping therapy καθώς πέρα από το γεγονός ότι είναι άκρως σικάτη, η τιμή της τσάντας είναι σοκαριστική καθώς κάνει μόνο 19,95 EUR σε χρώμα μπλε.

Δείτε παρακάτω την τσάντα από τα Zara

Μικρή τσάντα city

19,95 EUR

Zara - Τσάντα

Μικρή τσάντα city

19,95 EUR

Αυτή είναι η μπλε τσάντα από τα Zara

Μικρή τσάντα city

19,95 EUR

Zara - Μπλε τσάντα

Μπορείς να την συνδυάσεις με αυτό το τζιν

Μόλις πριν από λίγες μέρες κυκλοφόρησε η νέα φθινοπωρινή κολεξιόν της γνωστής αλυσίδας καταστημάτων Zara και κρύβει "διαμαντάκια"! Εμείς με μία σύντομη αναζήτηση που κάναμε, εντοπίσαμε για εσένα το πιο στιλάτο και must τζιν της σεζόν.

Το συγκεκριμένο τζιν μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι και το βράδυ και το μόνο σίγουρο είναι πως θα σε βγάζει από τη δύσκολη θέση κάθε φορά που δε θα μπορείς να σκεφτείς τι θέλεις να φορέσεις.

Πρόκειται για ένα εξαιρετικά άνετο κομμάτι, το οποίο φοριέται ακόμα και τώρα που ο καιρός είναι ζεστός και δεν έχει χειμωνιάσει. Συνδύασέ το με ένα πέδιλο και ένα απλό πουκάμισο και μέσα σε πέντε λεπτά θα έχεις κάνει μία απίστευτη στιλιστική επιλογή! Και γρήγορα και οικονομικά.

Αυτό είναι το τζιν από τα Zara που έχει γίνει ανάρπαστο

Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται για ένα τζιν που δε θα έπρεπε να λείπει από την φθινοπωρινή συλλογή καμίας γυναίκας.

  • ΨΗΛΟΜΕΣΟ ΤΖΙΝ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΜΕ 5 ΤΣΕΠΕΣ
  • ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΦΕΡΜΟΥΑΡ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΚΟΥΜΠΙ
  • Τιμή: 29,95€

Zara mom τζιν

TAGS