«Χρυσή» η νέα κολεξιόν των Zara - Αυτή είναι η 90's φούστα που ξεπουλάει

Δική σου μόνο με 25,95€

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Χρυσή» η νέα κολεξιόν των Zara - Αυτή είναι η 90's φούστα που ξεπουλάει

Το καλοκαίρι απομακρύνεται σιγά σιγά και έτσι έχει έρθει η ώρα να ξεκινήσεις να γεμίζεις την ντουλάπα σου με τα πιο στιλάτα κομμάτια από την χειμερινή κολεξιόν, της γνωστής αλυσίδας καταστημάτων ρούχων, Zara.

Με μία πρόχειρη αναζήτηση που κάναμε στο διαδικτυακό κατάστημα, εντοπίσαμε την πιο υπέροχη φούστα με αέρα από τη δεκαετία του 90΄, που δε θα έπρεπε να λείπει από καμία γυναικεία ντουλάπα.

Εμείς μόλις την είδαμε τρέξαμε να την αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται για ένα κομμάτι που θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση κάθε φορά που δε θα ξέρεις τι να φορέσεις.

Το πιο θετικό είναι ότι αν τη συνδυάσεις με τα σωστά αξεσουάρ και τα σωστά ρούχα - όπως αυτή εδώ την μπλούζα - μπορείς να τη φορέσεις από το πρωί μέχρι και το βράδυ.

Αυτή είναι η φούστα από τα Zara που πρέπει να αγοράσεις

  • ΨΗΛΟΜΕΣΗ ΚΟΝΤΗ ΦΟΥΣΤΑ
  • ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΠΙΕΤΕΣ ΣΤΑ ΠΛΑΓΙΑ
  • ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΜΕ ΚΡΥΦΟ ΦΕΡΜΟΥΑΡ ΣΤΗ ΡΑΦΗ.
  • Τιμή: 25,95€

Zara φούστα βυνίλιο

Συνδύασε τη φούστα σου με αυτή την τσάντα

Μετά από αρκετό ψάξιμο ήρθε η ώρα να σας σώσουμε και πάλι καθώς βρήκαμε την πιο ιδανική τσάντα από τα Zara που επιβάλλεται να έχει κάθε γυναίκα στην ντουλάπα της.

Την συγκεκριμένη τσάντα μπορείς να την συνδυάσεις με οτιδήποτε καθώς μπορείς να την βάλεις από το πρωί μέχρι και το βράδυ με ό,τι θέλεις.

Για αυτόν τον λόγο είναι μια πολύ καλή δικαιολογία να πείσεις τον εαυτό σου να πάει για ένα shopping therapy καθώς πέρα από το γεγονός ότι είναι άκρως σικάτη, η τιμή της τσάντας είναι σοκαριστική καθώς κάνει μόνο 19,95 EUR σε χρώμα μπλε.

Μικρή τσάντα city

19,95 EUR

Zara - Τσάντα

Μικρή τσάντα city

19,95 EUR

Αυτή είναι η μπλε τσάντα από τα Zara

Μικρή τσάντα city

19,95 EUR

Zara - Μπλε τσάντα