Αυτή είναι η πλεκτή μπλούζα από τα Zara που κάνει θραύση

Είναι must και σε τιμή σοκ!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Αυτή είναι η πλεκτή μπλούζα από τα Zara που κάνει θραύση

Το καλοκαίρι πλέον αποτελεί παρελθόν μιας και ο χειμώνας έρχεται για τα καλά. Όπως είναι λογικό οι αγορές για τον χειμώνα έχουν ήδη ξεκινήσει καθώς όλες μας θέλουμε να ανανεώσουμε την ντουλάπα μας μιας και είναι κάτι που το χρειαζόμαστε όλες.

Εμείς μετά από αρκετό ψάξιμο βρήκαμε την πιο ιδανική πλεκτή μπλούζα από τα Zara που πρόκειται να κάνει απόλυτη θραύση. Μάλιστα, μπορεί να συνδυαστεί με διάφορους τρόπους καθώς βγαίνει σε τέσσερα διαφορετικά χρώματα αλλά και η τιμή του είναι σοκαριστική.

Επίσης, εμείς ψάξαμε και βρήκαμε με ποιο τζιν ταιριάζει απόλυτα από τα Zara, είναι ανάρπαστο και τέρμα άνετο είτε για τις βόλτες σας είτε για να πάτε στην δουλειά σας.

Αυτή είναι η πλεκτή μπλούζα που κάνει θραύση

Πλεκτή Μπλούζα σε πλέξη ριπ

17,95 EUR

Μπλούζα Zara

Πλεκτή Μπλούζα σε πλέξη ριπ

17,95 EUR

Zara - Άσπρη πλεκτή μπλούζα

Πλεκτή Μπλούζα σε πλέξη ριπ

17,95 EUR

zara - πλεκτή μπλούζα

Πλεκτή Μπλούζα σε πλέξη ριπ

17,95 EUR

Zara - ροκζ μπλούζα

Επεξεργασία: Zara: Σε 4 διαφορετικά χρώματα και μόνο με 25,95 αυτό το μοναδικό τζιν παντελόνι

Τα τζιν παντελόνια είναι το αγαπημένο κομμάτι που μπορεί να έχει στην ντουλάπα κάθε γυναίκα ή και άνδρας. Μπορεί να φορεθεί σε όλες τις περιστάσεις και να συνδυαστεί με πάρα πολλούς τρόπους. Με λίγα λόγια μπορεί να μας "σώσει" από τις καταστάσεις του "δεν ξέρω τι να φορέσω".

Στα Zara λοιπόν, βρήκαμε το πιο άνετο και στιλάτο τζιν παντελόνι, το οποίο βγαίνει σε 4 διαφορετικά χρώματα και η τιμή του είναι αρκετά χαμηλή, καθώς κοστίζει μόλις 25,95 ευρώ. Τα χρώματα του επίσης είναι τα εξής: Μπλε, ανοιχτό μπλε, μαύρο και γκρι. Είναι ψηλόμεσο με πέντε τσέπες, όψη ξεβαμμένου και κλείνει μπροστά με φερμουάρ και μεταλλικό κουμπί.

Για τις πιο χαλαρές σου εμφανίσεις για ψώνια ή για έναν πρωινό καφέ, θα σου προτείναμε να φορέσεις το συγκεκριμένο παντελόνι, με αυτά τα λευκά sneakers των Zara που βρίσκονται σε σούπερ χαμηλή τιμή.

Αυτό είναι το τζιν παντελόνι των Zara

Zara τζιν παντελόνι σε 4 διαφορετικά χρώματα τιμή

TAGS