Αυτή είναι η τσάντα από τα Zara που έχει κλέψει τις εντυπώσεις

Σε τιμή σοκ!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Αυτή είναι η τσάντα από τα Zara που έχει κλέψει τις εντυπώσεις

Όπως είναι λογικό ως γυναίκες λατρεύουμε το shopping therapy ειδικά όταν οι εκπτώσεις κυριαρχούν. Μετά από αρκετό ψάξιμο εμείς για άλλη μια φορά σας βρήκαμε την λύση καθώς τα Zara έχουν πάντα αυτό που εσείς ψάχνετε.

Πιο συγκεκριμένα, όπως είναι λογικό το πρώτο και κυριότερο αξεσουάρ για μια γυναίκα είναι η τσάντα της. Υπάρχουν αμέτρητες και για κάθε περίσταση. Αυτό ισχύει και αυτή τη φορά καθώς όπως έχουμε αναφέρει κι άλλη φορά το μαύρο χρώμα είναι all time classic!

Έτσι λοιπόν η μαύρη τσάντα χιαστή από τα Zara είναι η πιο ιδανική επίλογή όχι μόνο για τις βόλτες σας αλλά και για τις καθημερινές ημέρες καθώς είναι αρκετά ευρύχωρη.

Δείτε παρακάτω την τσάντα από τα Zara

Τσάντα χιαστί με αλυσίδα

25,95 EUR

Η τσάντα από τα Zara

Τσάντα χιαστί με αλυσίδα

25,95 EUR

Μαύρη τσάντα από τα Zara

Τσάντα χιαστί με αλυσίδα

25,95 EUR

ZARA: Αυτή είναι η τσάντα που κάνει θραύση

Μπορείς να την συνδυάσεις με αυτό το τζιν

Μόλις πριν από λίγες μέρες κυκλοφόρησε η νέα φθινοπωρινή κολεξιόν της γνωστής αλυσίδας καταστημάτων Zara και κρύβει "διαμαντάκια"! Εμείς με μία σύντομη αναζήτηση που κάναμε, εντοπίσαμε για εσένα το πιο στιλάτο και must τζιν της σεζόν.

Το συγκεκριμένο τζιν μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι και το βράδυ και το μόνο σίγουρο είναι πως θα σε βγάζει από τη δύσκολη θέση κάθε φορά που δε θα μπορείς να σκεφτείς τι θέλεις να φορέσεις.

Πρόκειται για ένα εξαιρετικά άνετο κομμάτι, το οποίο φοριέται ακόμα και τώρα που ο καιρός είναι ζεστός και δεν έχει χειμωνιάσει. Συνδύασέ το με ένα πέδιλο και ένα απλό πουκάμισο και μέσα σε πέντε λεπτά θα έχεις κάνει μία απίστευτη στιλιστική επιλογή! Και γρήγορα και οικονομικά.

Αυτό είναι το τζιν από τα Zara που έχει γίνει ανάρπαστο

Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται για ένα τζιν που δε θα έπρεπε να λείπει από την φθινοπωρινή συλλογή καμίας γυναίκας.

  • ΨΗΛΟΜΕΣΟ ΤΖΙΝ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΜΕ 5 ΤΣΕΠΕΣ
  • ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΦΕΡΜΟΥΑΡ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΚΟΥΜΠΙ
  • Τιμή: 29,95€

Zara mom τζιν

TAGS