Σαν να βγήκες από πασαρέλα - Το μίνι εμπριμέ φόρεμα του Zara που κάνει «πανικό»

Δεν γίνεται να μην το πάρεις!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σαν να βγήκες από πασαρέλα - Το μίνι εμπριμέ φόρεμα του Zara που κάνει «πανικό»

Το καλοκαίρι φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του και ήρθε πλέον η ώρα να ανανεώσεις την ντουλάπα σου και να προσθέσεις νέα κομμάτια που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις και μέσα στο χειμώνα. Τα Zara σου έχουν για ακόμα μία φορά τη λύση και μάλιστα στην καλύτερη τιμή.

Συγκεκριμένα, εντοπίσαμε για εσένα, ένα υπέροχο μίνι εμπριμέ φόρεμα το οποίο μπορείς να φορέσεις από το πρωί μέχρι και το βράδυ, ανάλογα το πώς θα αποφασίσεις να το συνδυάσεις. Μία ιδανική επιλογή για παράδειγμα, θα ήταν να το βάλεις μαζί με αυτή την best seller τσάντα από τα Zara.

Αυτό είναι το εμπριμέ φόρεμα του Zara που κάνει πάταγο στην αγορά

Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσομε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται για ένα κομμάτι που δε θα έπρεπε να λείπει από τη συλλογή καμίας γυναίκας.

  • ΚΟΝΤΟ ΦΟΡΕΜΑ ΜΕ ΟΡΘΙΟ ΓΙΑΚΑ ΚΑΙ ΚΟΝΤΟ ΜΑΝΙΚΙ
  • ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΜΕ ΚΡΥΦΟ ΦΕΡΜΟΥΑΡ ΣΤΗ ΡΑΦΗ
  • Τιμή: 39,95€

Zara φόρεμα εμπριμέ

«Κόσμημα» και αυτό το μίνι λεοπάρ φόρεμα από τα Zara

Η νέα κολεξιόν των Zara έχει κυκλοφορήσει εδώ και μερικές μέρες και η αλήθεια είναι πως μέχρι στιγμής έχουμε εντοπίσει μερικά κομμάτια - κοσμήματα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, αυτό το υπέροχο λεοπάρ φόρεμα που βρήκαμε για εσένα.

Το φόρεμα αυτό μπορείς να το φορέσεις από το πρωί μέχρι και το βράδυ, ανάλογα το πώς θα το συνδυάσεις και με τι αξεσουάρ θα το συνδυάσεις. Μία καλή επιλογή για να το κάνεις πιο απλό, είναι να το φορέσεις με αυτή την υπέροχη τσάντα.

Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται για ένα ρούχο που δε θα έπρεπε σε καμία περίπτωση να λείπει από τη συλλογή σου, ενώ πρέπει να λάβεις υπ' όψιν και την τιμή του.

  • ΚΟΝΤΟ ΦΟΡΕΜΑ ΜΕ V ΝΤΕΚΟΛΤΕ ΚΑΙ ΛΕΠΤΕΣ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΕΣ ΤΙΡΑΝΤΕΣ
  • ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΜΕ ΣΟΥΡΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΚΟΡΔΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΥΦΑΣΜΑ ΣΤΟ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΜΕΡΟΣ
  • Τιμή: 25,95€

Zara φόρεμα λεοπάρ

TAGS