Αυτό είναι το μποτίνι από τα Zara που πρέπει να αγοράσεις - Σε τιμή σοκ!

Έχει γίνει ανάρπαστο

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Αυτό είναι το μποτίνι από τα Zara που πρέπει να αγοράσεις -   Σε τιμή σοκ!

Μετά από αρκετό ψάξιμό εμείς σας βρήκαμε το πιο ιδανικό μποτίνι από τα Zara ειδικά για αυτή τη περίοδο καθώς το καλοκαίρι πλέον αποτελεί παρελθόν για όλες μας.

Έτσι λοιπόν η κύρια δικαιολογία προκειμένου να πάμε για ένα καλό Shopping therapy είναι το γεγονός πως η γκαρνταρόμπα μας πρέπει να ανανεωθεί για τα καλά αφού ο καιρός αναμένεται να αλλάξει πολύ σύντομα.

Το συγκεκριμένο μποτίνι είναι άκρως ιδιαίτερο καθώς μπορεί να συνδυαστεί αρκετά εύκολα (Και σου βρήκαμε εδώ την τσάντα που έχει κλέψει τις εντυπώσεις) και μπορείς επίσης να το βάλεις για όλες τις περιστάσεις, από το πρωί έως και το βράδυ.

Μάλιστα, αυτό που το κάνει ακόμη πιο ιδιαίτερο είναι το γεγονός πως έχει μεταλλιζέ τακούνι ενώ το επάνω μέρος είναι ελαστικό. Επίσης, έχει κλείσιμο με φερμουάρ από πίσω.

Το μποτίνι από τα Zara

Μποτίνι με μεταλλιζέ τακούνι

35,95 EUR

Μποτίνι από τα Zara

Αυτό είναι το μποτίνι από τα Zara

Zara - Μποτάκι

Μπορείτε να το συνδυάσετε με αυτό το τζιν

Το συγκεκριμένο τζιν μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι και το βράδυ και το μόνο σίγουρο είναι πως θα σε βγάζει από τη δύσκολη θέση κάθε φορά που δε θα μπορείς να σκεφτείς τι θέλεις να φορέσεις.

Πρόκειται για ένα εξαιρετικά άνετο κομμάτι, το οποίο φοριέται ακόμα και τώρα που ο καιρός είναι ζεστός και δεν έχει χειμωνιάσει. Συνδύασέ το με ένα πέδιλο και ένα απλό πουκάμισο και μέσα σε πέντε λεπτά θα έχεις κάνει μία απίστευτη στιλιστική επιλογή! Και γρήγορα και οικονομικά.

Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται για ένα τζιν που δε θα έπρεπε να λείπει από την φθινοπωρινή συλλογή καμίας γυναίκας.

  • ΨΗΛΟΜΕΣΟ ΤΖΙΝ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΜΕ 5 ΤΣΕΠΕΣ
  • ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΦΕΡΜΟΥΑΡ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΚΟΥΜΠΙ
  • Τιμή: 29,95€

Zara mom τζιν

TAGS