Το μπουφάν πιλότου των Zara σε προστατεύει από αέρα και νερό - Κοστίζει μόλις 39,95 ευρώ

Η καταιγίδα "Αθηνά" έρχεται... ετοιμαστείτε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το μπουφάν πιλότου των Zara σε προστατεύει από αέρα και νερό - Κοστίζει μόλις 39,95 ευρώ

Η κακοκαιρία "Αθηνά" έρχεται στην Ελλάδα και ήρθε η ώρα να ξεκινήσουμε αναζήτηση καινούριων μπουφάν. Εμείς λοιπόν, δεν γινόταν να μην σας βρούμε το μπουφάν που θα δώσει στιλ στην εμφάνιση σας, αλλά και θα σας προστατεύσει από τη βροχή και τον αέρα. Και το βρήκαμε που αλλού; Στα Zara!

Πρόκειται για το μπουφάν τζάκετ πιλότου με όρθιο γιακά και μακρύ μανίκι με τσέπη με μεταλλικό φερμουάρ. Επίσης διαθέτει τσέπες με καπάκι και φόδρα και κλείσιμο μπροστά με φερμουάρ.

Μπορείς να το φοράς όλη την όλη την ώρα της ημέρας και με ότι χρώμα θέλεις, καθώς ταιριάζει με όλα! Μπορεί να είναι πιο casual - αθλητικό, ωστόσο με τους κατάλληλους συνδυασμούς θα απογειώσει την εμφάνιση σου.

Μπορείς για παράδειγμα να το φορέσεις με ένα από αυτά τα φαρδιά παντελόνια που βρίσκονται στις hot τάσεις της μόδας.

Αυτό είναι το μπουφάν των Zara

  • 39,95 EUR
  • Χρώμα Χακί | 8073/263

Zara μπουφάν πιλότου

Φόρεσε με το μπουφάν και αυτά τα μποτάκια και είσαι έτοιμη για βόλτα εν μέσω βροχής

Ψάχνεις τα κατάλληλα μποτάκια για φέτος το Χειμώνα; Και όμως εμείς στα βρήκαμε στη νέα συλλογή των Zara. Θα σε προστατεύσουν από την βροχή, ενώ παράλληλα θα δώσουν στιλ στην εμφάνιση σου. Είναι μάλιστα, από τα hot trend του νέου έτους.

Πρόκειται για το ίσιο μποτίνι με λεπτομέρεια τρουκ και θηλιά στο πίσω μέρος. Διαθέτει επίσης εύκαμπτο πάτο αφρού από λάτεξ, ο οποίος είναι σχεδιασμένος για να προσφέρει άνεση στο περπάτημα.

Μπορεί άνετα να συνδυαστεί με φορέματα, φούστες αλλά και παντελόνια, όπως για παράδειγμα με αυτά που σου βρήκαμε και συλλέξαμε για να πάρεις έμπνευση και να δώσεις μοναδικό στιλ στις καθημερινές αλλά και βραδινές σου εμφανίσεις.

  • ΥΨΟΣ ΣΟΛΑΣ: 3,5 CM
  • 35,95 EUR

Zara μαύρα μποτάκια

TAGS