Zara: Το must-have φαρδύ παντελόνι που πρέπει να αποκτήσεις τώρα

Είναι βασική τάση της σεζόν και κολακεύει κάθε σιλουέτα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Zara: Το must-have φαρδύ παντελόνι που πρέπει να αποκτήσεις τώρα

Παντελόνια με χαρακτήρα που θα σου χαρίσουν έξτρα πόντους στυλ στις all-day εξόδους σου. Είναι κομμάτια φαρδιά, που θα τραβήξουν το μάτι πάνω σου και συνδυάζονται με εντυπωσιακά τοπ αλλά και με loose σακάκια για έξτρα κομψές εμφανίσεις.

Σε φαρδιά γραμμή, ακόμα και καμπάνα, είναι ευκολοφόρετα και ταιριάζουν σχεδόν σε όλους τους σωματότυπους με μικρές αλλαγές στο styling. Μάλιστα, το Zara τα βάζει φέτος στη συλλογή του και εμείς ξεχωρίσαμε ένα που θα σε βολέψει από το πρωί ως το βράδυ.

φαρδύ παντελόνι

Μπορείς να το φορέσεις με πολλά tops (δες εδώ τα καλύτερα cut-out tops), είναι κομμάτι πασπαρτού που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη στις glam εμφανίσεις αλλά και casual εμφανίσεις σου, ενώ με τα κατάλληλα αξεσουάρ και παπούτσια μεταμορφώνεται κυριολεκτικά.

κοστούμι

Το στυλιστικό αποτέλεσμα έχει να κάνει με το ύφασμα που θα επιλέξεις. Για παράδειγμα, προτίμησε μάλλινα κομμάτια, σατέν φαρδιές παντελόνες ή με κεντήματα, για ένα πιο sexy εφέ. Να ξέρεις ότι φέτος παίζουν πολύ τα έντονα χρώματα, ιδανικά με το αντίστοιχο σακάκι.

καφέ κοστούμι

Διάλεξε το σωστό top

Η ερώτηση που έχεις να κάνεις εδώ είναι "τι θα βάλω από πάνω"; Όλα εξαρτώνται από το στυλ σου αλλά και από το πόσο μπροστά στις... εξελίξεις είσαι. Κλασικές προτάσεις αποτελούν ένα γιλέκο-σακάκι, ένα λευκό T-shirt ή πουκάμισο, ένα spaghetti top, ενώ μια πιο θηλυκή εμφάνιση θα δημιουργηθεί με ένα bralette (δες εδώ πώς θα το φορέσεις).

φαρδυ παντελόνι

Σε κάθε περίπτωση το look σου θα κάνει εύκολα δήλωση μόδας και θα φροντίσεις τα παπούτσια που θα επιλέξεις να μη... βγάζουν μάτι. Flat ή ψηλοτάκουνα, προτίμησε nude τόνους ή ένα ζευγάρι σε φωτεινό χρώμα, εάν φυσικά είσαι τολμηρή.

δερματίνη παντελόνι

To παντελόνι από το Zara που πρέπει να αποκτήσεις γιατί...

  • είναι βολικό
  • ταιριάζει με πολλά tops
  • θα το βάλεις πρωί και βράδυ
  • πάει σε όλα τα σώματα
  • φοριέται με αθλητικά αλλά και με ψηλοτάκουνα
  • κοστίζει μόλις 19,95 ευρώ

παντελόνι zara