Αυτές οι μπότες των Zara ξεπουλάνε στο δευτερόλεπτο - Είναι over the knee και κάνουν μόνο 50 ευρώ

Μερικά νούμερα ήδη δεν υπάρχουν...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αυτές οι μπότες των Zara ξεπουλάνε στο δευτερόλεπτο - Είναι over the knee και κάνουν μόνο 50 ευρώ

Ψάχνεις τις καλύτερες μπότες για φέτος; Ε, τις βρήκες στα Zara και για να τις αγοράσεις θα δώσεις μόνο 50 ευρώ, καθώς τόσο κοστίζουν. Θα σε προστατεύσουν σίγουρα από το να γίνουν μούσκεμα οι κάλτσες σου από την βροχή και θα παγώσουν από το κρύο τα πόδια.

Πρόκειται για την ίσια ψηλή μπόρα με στενή γάμπα και λεπτομέρεια θηλιά πίσω. Έχει οδοντωντή εξωτερική σόλα, ενώ κλείνει με φερμουάρ στο εσωτερικό μέρος. Να σημειωθεί πως ο πάτος είναι συνθετικός εύκαμπτος αφρού από λάτεξ. Έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει μεγαλύτερη άνεση.

Μπορεί άνετα να συνδυαστεί με τζιν στενά παντελόνια, φούστες αλλά και φορέματα. Επίσης, να φορεθεί από το πρωί έως και το βράδυ, ανάλογα πάντα το στιλ που θέλεις να δημιουργήσεις.

Ωστόσο, για εσένα που οι over the knee μπότες δεν σ' αρέσουν σου έχουμε και πιο χαμηλό μποτάκι που έχει προκαλέσει πανζουρλισμό φέτος.

Αυτή είναι η μπότα των Zara

  • 49,95 EUR
  • Χρώμα Μαύρο

zara μπότα πάνω από το γόνατο

Συνδύασε την μπότα σου με αυτό το φορεματάκι για μια πιο βραδινή έξοδο

Συγκεκριμένα, εντοπίσαμε για εσένα, ένα υπέροχο μίνι εμπριμέ φόρεμα το οποίο μπορείς να φορέσεις από το πρωί μέχρι και το βράδυ, ανάλογα το πώς θα αποφασίσεις να το συνδυάσεις. Μία ιδανική επιλογή για παράδειγμα, θα ήταν να το βάλεις μαζί με αυτή την best seller τσάντα από τα Zara.

Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται για ένα ρούχο που θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση κάθε φορά που δε θα μπορείς να αποφασίσεις τι θα φορέσεις.

  • ΚΟΝΤΟ ΦΟΡΕΜΑ ΑΠΟ ΥΦΑΣΜΑ ΜΕ ΜΕΙΓΜΑ ΛΙΝΟΥ
  • ΝΤΕΚΟΛΤΕ ΣΕ ΙΣΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ ΛΕΠΤΕΣ ΤΙΡΑΝΤΕΣ ΠΟΥ ΣΤΑΥΡΩΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ
  • ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΥΦΑΣΜΑ ΝΤΡΑΠΕ
  • ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΜΕ ΚΡΥΦΟ ΦΕΡΜΟΥΑΡ ΣΤΟ ΠΛΑΪ ΣΤΗ ΡΑΦΗ
  • Τιμή: 15,99€

Zara μίνι φόρεμα

TAGS