Το μαύρο μποτάκι των Zara που δεν θα σταματήσεις να... περπατάς - Κοστίζει μόλις 35,95 ευρώ

Ότι πρέπει για φέτος το Φθινόπωρο και το Χειμώνα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το μαύρο μποτάκι των Zara που δεν θα σταματήσεις να... περπατάς - Κοστίζει μόλις 35,95 ευρώ

Ψάχνεις τα κατάλληλα μποτάκια για φέτος το Χειμώνα; Και όμως εμείς στα βρήκαμε στη νέα συλλογή των Zara. Θα σε προστατεύσουν από την βροχή, ενώ παράλληλα θα δώσουν στιλ στην εμφάνιση σου. Είναι μάλιστα, από τα hot trend του νέου έτους.

Πρόκειται για το ίσιο μποτίνι με λεπτομέρεια τρουκ και θηλιά στο πίσω μέρος. Διαθέτει επίσης εύκαμπτο πάτο αφρού από λάτεξ, ο οποίος είναι σχεδιασμένος για να προσφέρει άνεση στο περπάτημα.

Μπορεί άνετα να συνδυαστεί με φορέματα, φούστες αλλά και παντελόνια, όπως για παράδειγμα με αυτά που σου βρήκαμε και συλλέξαμε για να πάρεις έμπνευση και να δώσεις μοναδικό στιλ στις καθημερινές αλλά και βραδινές σου εμφανίσεις.

Αυτό είναι το μποτάκι των Zara

  • ΥΨΟΣ ΣΟΛΑΣ: 3,5 CM
  • 35,95 EUR

Zara μαύρα μποτάκια

Συνδύασε τα μποτάκια σου με αυτό το μάξι σατέν φόρεμα και δίδαξε στιλ σε όλες

Με μία γρήγορη αναζήτηση που κάναμε στο online store του ZARA, εντοπίσαμε για εσένα το πιο στιλάτο μίντι πράσινο φόρεμα, το οποίο θα σε κάνει να ξεχωρίσεις μέσα στο πλήθος.

Μετά τη μοναδική μίνι μαύρη φούστα που σας προτείναμε, ήρθε η ώρα να ενισχύσετε την ντουλάπα σας με ένα ακόμα must ρούχο, το οποίο αποτελεί την τελευταία τάση της μόδας.

Το συγκεκριμένο ρούχο μπορείς να το φορέσεις από το πρωί μέχρι και το βράδυ, ανάλογα με το πώς θα το συνδυάσεις.

Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται για ένα φόρεμα που θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση κάθε φορά που δε θα μπορείς να αποφασίσεις τι θα φορέσεις.

  • ΚΟΝΤΟΜΑΝΙΚΟ ΜΙΝΤΙ ΦΟΡΕΜΑ ΜΕ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΛΑΙΜΟΚΟΨΗ
  • ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΜΕ ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ ΣΤΑ ΠΛΑΓΙΑ ΜΕ ΦΟΔΡΑΡΙΣΜΕΝΑ ΚΟΥΜΠΙΑ
  • ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΜΕ ΚΡΥΦΟ ΦΕΡΜΟΥΑΡ ΣΤΗ ΡΑΦΗ
  • Τιμή: 29,95€

Zara πράσινο φόρεμα