Μίνι και με στρας - Η φούστα από τα Zara που έχει κάνει «πάταγο»

Δεν γίνεται να λείπει από τη φετινή συλλογή σου!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μίνι και με στρας - Η φούστα από τα Zara που έχει κάνει «πάταγο»

Με μία γρήγορη αναζήτηση που κάναμε στο online κατάστημα του Zara, εντοπίσαμε για εσένα την πιο στιλάτη μίνι φούστα, η οποία δε θα πρέπει σε καμία περίπτωση να λείπει από τη συλλογή σου φέτος το χειμώνα.

Η συγκεκριμένη φούστα που βρήκαμε για εσένα είναι μαύρη, μίνι και έχει λεπτομέρειες με στρας, οι οποίες την κάνουν εντυπωσιακή και μπορούν να σε κάνουν να ξεχωρίσεις.

Μάλιστα, μία ιδανική επιλογή για να συνδυάσεις τη συγκεκριμένη φούστα, είναι τα στιλάτα μποτάκια που σου έχουμε προτείνει.

Αυτή είναι η φούστα από τα Zara που έχει γίνει ανάρπαστη

Εμείς μόλις την είδαμε τρέξαμε να την αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο, μιας και πρόκειται για ένα κομμάτι που θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση κάθε φορά που δεν μπορείς να αποφασίσεις τι να φορέσεις.

  • ΚΟΝΤΗ ΨΗΛΟΜΕΣΗ ΦΟΥΣΤΑ ΜΕ ΑΣΟΡΤΙ ΥΦΑΣΜΑΤΑ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ
  • ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΑΠΛΙΚΕ ΠΟΥΛΙΕΣ
  • ΤΕΛΕΙΩΜΑΤΑ ΜΕ ΞΕΦΤΙΑ
  • ΤΕΛΕΙΩΜΑ ΣΕ ΓΡΑΜΜΗ ΕΒΑΖΕ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ
  • ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΣΤΟ ΠΛΑΪ ΜΕ ΚΡΥΦΟ ΦΕΡΜΟΥΑΡ ΣΤΗ ΡΑΦΗ
  • Τιμή: 39,95€

Zara μαύρη φούστα

Φόρα τη μίνι φούστα με αυτή την τσάντα από τα Zara

Όπως είναι λογικό ως γυναίκες λατρεύουμε το shopping therapy ειδικά όταν οι εκπτώσεις κυριαρχούν. Μετά από αρκετό ψάξιμο εμείς για άλλη μια φορά σας βρήκαμε την λύση καθώς τα Zara έχουν πάντα αυτό που εσείς ψάχνετε.

Πιο συγκεκριμένα, όπως είναι λογικό το πρώτο και κυριότερο αξεσουάρ για μια γυναίκα είναι η τσάντα της. Υπάρχουν αμέτρητες και για κάθε περίσταση. Αυτό ισχύει και αυτή τη φορά καθώς όπως έχουμε αναφέρει κι άλλη φορά το μαύρο χρώμα είναι all time classic!

Έτσι λοιπόν η μαύρη τσάντα χιαστή από τα Zara είναι η πιο ιδανική επίλογή όχι μόνο για τις βόλτες σας αλλά και για τις καθημερινές ημέρες καθώς είναι αρκετά ευρύχωρη.

Τσάντα χιαστί με αλυσίδα

25,95 EUR

Η τσάντα από τα Zara

Τσάντα χιαστί με αλυσίδα

25,95 EUR

Μαύρη τσάντα από τα Zara

Τσάντα χιαστί με αλυσίδα

25,95 EUR

ZARA: Αυτή είναι η τσάντα που κάνει θραύση

TAGS